şehirlerarası güvercin satışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdemekshi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

erdemekshi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
erdem ekşioğlu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kemirgenler
arkadaşlar istanbul birçok ilden kuş fiyatları olarak alçak oldugu için başka illere kuş satma imkanı bol.fakat tek sorun gonderme işi.nasıl gonderiyorlar kuşları. bildiğim tek yontem normal yolcu otobüsleriyle falan yapıyolarmış ama onu da tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

Selamlar Erdem bey,

Şehirlerarası otobüslerde canlı hayvan taşıması yasaktır. Tanıdık şöfor veya muavin var ise ancak onların yardımları ile bu taşıma işini yaptırabilirsiniz.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

OTOBÜS VASITASIYLA YOLLAYABILIRSIN BASKA TURLU YOLLAMA SANSIN SIFIR KARGO FALAN ALMAZ ANKARADA FAZLA PROBLEM OLMUYOR 15 20 LIRA MUAVINE VERDIGIN ZAMAN ÖZEL BÖLMEYE BILE KOYUYOR KUTUYU :)

HATTA MUAVİNE 30 LİRA VERDİĞİN ZAMAN KUŞUNU V.İ.P. BÖLÜMÜNDE BİLE SEYEHAT ETTİRİRLER.. :)

Yollama işini bilmiyorum ama ben mesela sehirler arası yolculuk yaptım 3 sene bir fiil üniversite zamanı kedim vardı taşıma cantası ile bagajda hep götürüp getirdim hiçte sorun olmadı.. muavine vercen 10-20tl heryere goturur sanırım ama tabi o o kişnin insafiyetine kalmıştır Otobüslerden başka sehirler arası kamyon nakliyecileri var özel onlarla konusursan o kişilerde götürür ama alacak kişi kamyonu yol üzerinde beklemesi lazım telefonla irtibata geçmeleri lazım kamyon durmaz başar gider.

anlaşılan kolay bir yöntem yok

Özel kurye yöntemi var,Şu şekilde yapabiliyorsunuz;
Canlı hayvan için veteriner kontrol belgesi gerekiyor, kuryeye verirken bu belge ile veriyorsunuz ve kuryenin hayvanın ölmesi halinde mesuliyet kabul etmediğine dair gerekli olan belgeleri doldurup imzalıyorsunuz.
Göndereceğiniz canlı hayvan için fiyatlandırma yapıyorlar fakat fiyatlar bildiğim kadarıyla çok yüksek.

Aslında bu konuda kargo şirketlerine öneri yapılabilir.
Ama astarı yüzünden pahalıya gelebileceği için bu işe yanaşmayabilirler diye düşünüyorum.

Selamlar.

Size bir önerim olacak.
Biliyorsunuz ülkemizde çok sayıda güvercin,kanarya,balık vs.
besleyen insanlar var.
Bu insanlar bazen şehirlerarası satış yapmak istemekteler,fakat karşılarına
taşıma ve gönderme sorunu çıkmaktadır.
Acaba hayvanların şehirler arası nakliyesi konusunda bir çalışmanız var mı ya da bu konuda bir çalışma yapmayı düşünürmüsünüz?
Saygılarımla.

Gürkan Karagözlü

Aras Kargo şirketine yolladığım mail,cevap gelirse arkadaşlar sizlerle tekrar paylaşacağım.
Saygılar.

Sn. Karagözlü,

Öncelikle şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

İletmiş olduğunuz talebiniz doğrultusunda henüz bir çalışmamız olmadığını ve bu yönde taşımacılık yapamayacağımızı üzülerek bildirmek isteriz.

Değerli fikir ve görüşlerinizi bizlerle paylaşmaya devam etmenizi bekler, iyi günler dileriz.

Saygılarımızla,

ARAS KARGO A.Ş.

Müşteri İlişkileri Müdürlüğü

444 25 52

Çiğdem YILMAZ

Müşteri İlişkileri Yönetmeni

Verilen cevap arkadaşlar yukarıda,ne yazık ki bu yönde kimsenin bir çalışması yok.
Saygılar.
Gürkan Karagözlü

Geri