ŞEHİTLERİMİZ Anısına ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SNRAVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SNRAVCI

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Soner AVCI
Meslek
Muhasebe Finansman
İlgi Alanı
Köpekler
Ağabeylerim ve kardeşlerim merhaba,

Ülkemizin içinde bulunduğu ortam ve 1977 yılından bu yana verdiğimiz suçsuz günahsız VATAN EVLATLARIMIZ adına onları unutmadığımızı dile getirerek bu başlığı açmış bulunuyorum.
Ülkenin hali belli.
Daha fazla konuya girip, siyasi yerlere sapmasını önlemek adına fazla uzatmıyorum.
Ve istirham ediyorum bu konu altından siyasi sözlerden kaçınalım . Parti vs.
Şehitlerimizi yaad etmek ve onları unutmadığımızı dile getirmek adına bu başlık açtım.
Herkes fikrini dile getirebilir . Konu altından fotoğraf paylaşabilir ..

Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ile anıyor, ANALARI'na, Kardeşlerine, EŞ'lerine, Babalarına, EVLAT'larına yüce yaradan'dan, hazreti eyyüb as. sabrını niyaz ediyoruz .

Kuşcular.Org

ŞEHİTLER ÖLMEZ !

asker.gif

Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar.Ateş düştüğü yeri yakıyor.Geride kalanlara Allah c.c. sabır versin.

Geride kalanlara Allah c.c. sabır versin. Zor günler geçiriyoruz ülke olarak.

786015_mansetalti.jpg

17 Ekim 2012 Çarşamba, 17:52:01

Allah rahmet eylesin.
Bayram üzeri yine başladılar azıtmaya .

Allah mekanlarını cennet eyledi, geride kalanlara sabır ihsan eylesin. Zor günler yaşıyoruz Amerika da olacak seçimlerden sonra işler daha da kötü duruma girebilir diye korkmuyor da değilim. Umarım daha zor günler ile karşı karşıya kalmayız.

alger' Alıntı:
Allah mekanlarını cennet eyledi, geride kalanlara sabır ihsan eylesin. Zor günler yaşıyoruz Amerika da olacak seçimlerden sonra işler daha da kötü duruma girebilir diye korkmuyor da değilim. Umarım daha zor günler ile karşı karşıya kalmayız.

İnşallah abi.
Büyük bir sinema'da, Türkiye'yi figüran olarak kullanmak istiyor dış güçler .
Savaşa zorluyorlar , Destekliyorlar bizi . Bunlar hep sinema ...

Geri