SNRAVCI
Üye
- Ad Soyad
- Soner AVCI
- Meslek
- Muhasebe Finansman
- İlgi Alanı
- Köpekler
Ağabeylerim ve kardeşlerim merhaba,
Ülkemizin içinde bulunduğu ortam ve 1977 yılından bu yana verdiğimiz suçsuz günahsız VATAN EVLATLARIMIZ adına onları unutmadığımızı dile getirerek bu başlığı açmış bulunuyorum.
Ülkenin hali belli.
Daha fazla konuya girip, siyasi yerlere sapmasını önlemek adına fazla uzatmıyorum.
Ve istirham ediyorum bu konu altından siyasi sözlerden kaçınalım . Parti vs.
Şehitlerimizi yaad etmek ve onları unutmadığımızı dile getirmek adına bu başlık açtım.
Herkes fikrini dile getirebilir . Konu altından fotoğraf paylaşabilir ..
Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ile anıyor, ANALARI'na, Kardeşlerine, EŞ'lerine, Babalarına, EVLAT'larına yüce yaradan'dan, hazreti eyyüb as. sabrını niyaz ediyoruz .
Kuşcular.Org
ŞEHİTLER ÖLMEZ !
Ülkemizin içinde bulunduğu ortam ve 1977 yılından bu yana verdiğimiz suçsuz günahsız VATAN EVLATLARIMIZ adına onları unutmadığımızı dile getirerek bu başlığı açmış bulunuyorum.
Ülkenin hali belli.
Daha fazla konuya girip, siyasi yerlere sapmasını önlemek adına fazla uzatmıyorum.
Ve istirham ediyorum bu konu altından siyasi sözlerden kaçınalım . Parti vs.
Şehitlerimizi yaad etmek ve onları unutmadığımızı dile getirmek adına bu başlık açtım.
Herkes fikrini dile getirebilir . Konu altından fotoğraf paylaşabilir ..
Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmet ile anıyor, ANALARI'na, Kardeşlerine, EŞ'lerine, Babalarına, EVLAT'larına yüce yaradan'dan, hazreti eyyüb as. sabrını niyaz ediyoruz .
Kuşcular.Org
ŞEHİTLER ÖLMEZ !