Şekeri ve arap takla atarmı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ReplaXX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ReplaXX

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
taner kumral
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar bende 2 adet yeni kuş arap ve şekeri kuşlarım var ikiside paçalı aldığım adam şekeri ve arap için takla atarlar dedi ve şekeri için ipte bile atar dedi takla kuşu atıyorum havaya ama takla atmıyor ama kanat sesleri takla atar gibi şak şak ses çıkıyor araptata öle acaba takla atarlarmı paçalı kuşlar

Atmaz olur mu Kardeşim hemde ne atarlar Bende ne Şekeriler ne araplar vardı Kuşun soyu güzelse heleki araplar Harika oynar izlerkende mest olursun ama Kuşun soyu bozuksa düz uçar ama ben bugüne kadar takla atmayan arap görmedim yada bana denk gelmedi.

kuşaları bugün aldım catı içinde attım ama atmadılar hem uzun yoldan geldiler hemde hemde çatı içinde attığımdan olabilirmi atmadılar çünkü ama kanatlarından takla atar gibi şak şak ses geliyor umarım atarlar..

Atar atar oyle bi atarki.

Merak etme kardeş Bence her türlü atar her kuş içerde oynamaz Füşek alır öyle atar ama Onu besleyeceğin yer teras yada Geniş açık bi bahçe olması Lazım o kuşlar oyunlu olduğundan her yere iniş Yapamazlar.

çarıda besleyeceğim için kuş için iniş sorunu olmaz sanırım ve uşta çatı içinde attım belkide ondan atmadılar takla heralde havalanmaya kalkıyo ama yükselemiyor tabi çatı içinde ve şak şak ses çıkarak iniyoır yere umarım atar takla teşekkür ederim..

peki arkadaşlar

şekerinin ve arabın eşi yok biri erkek biri dişi kuşların acaba şekeri ye eşmi alıyım veya arapla eşleştirsem sorun olurmu ? eş almam gerekse ama 1 hafta bulabilir..

2 sini eş vur bişey olmaz Sonuçta ikiside mardin kuşu Yavruları ya Şekeri atar yada arap. Yada Genlerinde Başka ne varsa artık Belkide beyaz atar belli olmaz Ben iki arap eş vurdum beyaz attı düşün yani.

Böyle bir konu olabilir mi?
Böyle bir soru olabilir mi?
Biz nerden bilelim sendeki kuşun takla atıp atmayacağını?
Uçur izle.
Diğer konularınız silindi ve birde uyarı aldınız. Bir diğer uyarıda hesabınız silinecektir.
-kilitli-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri