Şekerim oyunu birden kesti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Oguzhan GÜRKAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oğuzhan GÜRKAN
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
s.a yavru kızması yeni yeni oyuna girmiş bi şekerim var çatıya dalıp gidiyodu oyunu gayet güzeldi fakat sonra ne olduysa oldu birden oyunu bıraktı nerdeyse uçarken hiç takla atmıyor çatıya konamayan kuş gitti yerine başka kuş geldi sanki çatıya hemen konmaya başladı bunun sebebi ne olabilir sizce yardım ederseniz sevinirim.

Tüy dizmeye başlamıştır,kızmıştır,hastadır vs vs..

arkadaşım kuşun kesin hastalanmış
bence uçarayım diye sıkıştırma

kardesım sorunu cozebıldınmı.kusda bır duzelme oldumu.suan aynı sorunu bende yasıyorum.teke dusen yavrum ıkı gun muntazam oynadı.2gun sonra nedendır anlamadım oyun bırakdı.sen cozebıldıysen sorunu burdan cvbını beklıycem a.e ol

Oguzhan GÜRKAN' Alıntı:
s.a yavru kızması yeni yeni oyuna girmiş bi şekerim var çatıya dalıp gidiyodu oyunu gayet güzeldi fakat sonra ne olduysa oldu birden oyunu bıraktı nerdeyse uçarken hiç takla atmıyor çatıya konamayan kuş gitti yerine başka kuş geldi sanki çatıya hemen konmaya başladı bunun sebebi ne olabilir sizce yardım ederseniz sevinirim.
kUŞU kimseye verme !! o kuş kızışmış
oyun boşaltmış , çok çok büyük ihtimal yavruya kusunca başlayacak ve birdahada oyun bozmayacak .. Bu bazı soylarda olur kızma olunca oyun boşaltır sende verirsin üç gün sonra sana gösterir , mutlaka yavru yumurta görün ce uçur ancak yavru yumurta da uçurup tekrar ne yapıp ne yapmadığını görünce karar ver .. BENCE GÜZEL BİR KUŞ OLMALI .. selamlarŞEREF

Bu durumun birde değişi var , bazı kuşlarda yavru yumurtaya dek süper oynar , yavruya kusunca oyunu bırakır , işte bukuş beş para etmez, birda da adam olmaz.. Elden çıkarılacak soyu sopu kurutulacak kandırma kuşudurlar ..
Sizin kuş farklı çızma olmuş yavrunuz var oyununu sökmüş iyide oynamış ama aklına ne geldi ise oyunu boşaltmış aklına gelen şey eş olmak , tam olgublasın eş edin yuurta yavru görsün ilk yavru olsun 2 3 haftalık ağır ağır uçurun yine kısa sürede eski oyununu yapar hatta daha akılı daha olgun oturaklı bir oyun yapar bir yerede düşmez bu kuşlar sadece kendi kümesine düşer .. şayet yururta yavrudan sonra uçupta uyunu açtı ise ömür boyu hiçbiir surette oyununu bozmaz garanti hazır kıta kuş olur , aklın takılmadan uçurabileceğin kuş .. Yani mutalka yumurta yavruyu gör .. selamlarŞEREF

kuşun icinde varsa tüğ deyil ne olsa birakmaz ha eskiye ramen düzeni olmaz bunu da kuş sahibi takib eder ve beklemede kalır

umarım kısa zamanda düzelir.

DELIYUREK41' Alıntı:
kardesım sorunu cozebıldınmı.kusda bır duzelme oldumu.suan aynı sorunu bende yasıyorum.teke dusen yavrum ıkı gun muntazam oynadı.2gun sonra nedendır anlamadım oyun bırakdı.sen cozebıldıysen sorunu burdan cvbını beklıycem a.e ol

evet murat abi kuşumdaki sorun çözüldü eski haline geldi çok şükür.nasıl çözüldü dersen hiçbi fikrim yok ama 1 hafta filan uçurmadım tüyde diye daha sonra uçurmaya başladım yeni oyuna giren kuşlar gibi baştan belkırmaya başladı sonradan 1-2 hafta sürekli uçurdum eski haline geldi.yani abi senin kuşunda büyük ihtimal eski haline dönücek.

şeref' Alıntı:
Bu durumun birde değişi var , bazı kuşlarda yavru yumurtaya dek süper oynar , yavruya kusunca oyunu bırakır , işte bukuş beş para etmez, birda da adam olmaz.. Elden çıkarılacak soyu sopu kurutulacak kandırma kuşudurlar ..
Sizin kuş farklı çızma olmuş yavrunuz var oyununu sökmüş iyide oynamış ama aklına ne geldi ise oyunu boşaltmış aklına gelen şey eş olmak , tam olgublasın eş edin yuurta yavru görsün ilk yavru olsun 2 3 haftalık ağır ağır uçurun yine kısa sürede eski oyununu yapar hatta daha akılı daha olgun oturaklı bir oyun yapar bir yerede düşmez bu kuşlar sadece kendi kümesine düşer .. şayet yururta yavrudan sonra uçupta uyunu açtı ise ömür boyu hiçbiir surette oyununu bozmaz garanti hazır kıta kuş olur , aklın takılmadan uçurabileceğin kuş .. Yani mutalka yumurta yavruyu gör .. selamlarŞEREF

aynen seref beyındedıgı gıbı oyle bır lanet ırktırkı bu mılletı soğüşleme sanatı yaratılar bu kusların sayesınde klasık ankara kuşlarıdır gerekırse topraga gom bunları sonlandırmak gerek

selamlar

bütün ankara kuşlarını genelleme yapmıyalım bence hepsi yapışır dıye bişey yok,cabuk oyun söküp,hemen seyretırılıp kolay sekılde satıldıkları için ankarada bu tür kuşları besliyen çok ama.

Geri