selam arkadaşlar ben aydından mustafa

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan afatsum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

afatsum

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Köpekler
arkadaşlar ben aydın nazilliden mustafa,dönek,hünkari, azman besliyorum,herkeze SELAM...

Ekli dosyalar

• 100_3348.jpg
    100_3348.jpg
    1.3 MB · Görüntüleme: 1,065
  • 100_3310.webp
    100_3310.webp
    831 KB · Görüntüleme: 1,043
  • 100_3295.webp
    100_3295.webp
    718 KB · Görüntüleme: 1,031
hoşgeldin mustafa abi.iyi vakit geçirmen dileğiyle...

afatsum' Alıntı:
arkadaşlar ben aydın nazilliden mustafa,dönek,hünkari, azman besliyorum,herkeze SELAM...

Aleyküm selam. Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz. Bende Muğla'dan Hüseyin. Aydına genelde sık gelirim. Birkaç arkadaşım var onların yanına gelir giderim. Aydın'ın neresinde ikametgah ediyorsunuz. Merkezmi?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz.
maşallah hızlı geldiniz resimlerle birlikte.

aramıza hoşgeldiniz.maşallah kuşlarınız süperler. allah bol yavru aldırsın.

güzel kuşlarınız var alalar harika.aslında bildiğim kadarı ile bir çok kişi ala güvercini kümese almıyor neden tam olarak bende bilmiyorum ama aksine ben alaları çok seviyorum özellikle arap alaları.paylaşımlarınızın devamı ümidiyle,saygılar.

mustafa bey aramıza hoşgeldiniz. kuşlarınız harika görünüyor.öndeki kırmızı ve mavi kanatın yanındaki yaşmaklı bir harika,kartpostallık.ucucu ve bakıcı için seçtiğiniz kuşlarda doğru seçim.ayrıca kümesinizde hünkari bulundurduğunuz için tebrik ederim.ben,bu OSMANLIyadigarı kuşların her kümeste bir takım bulunmasını istiyorum.ırkının sürebilmesi açısından.fotoların devamını bekleriz.
saygılarımla
ÖMÜR DENİZ

arkadaşım yorumların icin cok sağol, cok iyi bir gözlemcisin,aynı zamanda işyi bir yetiştiricisin belli,senin gibi yetiştiriciyi teşvik edecek arkadaşlar oldukca kaliteli,seviyeli kuşcular da artar,bunun icin ayrıca teşekkürler.selamlar

basoglanh' Alıntı:
afatsum' Alıntı:

Aleyküm selam. Mustafa bey aramıza hoşgeldiniz. Bende Muğla'dan Hüseyin. Aydına genelde sık gelirim. Birkaç arkadaşım var onların yanına gelir giderim. Aydın'ın neresinde ikametgah ediyorsunuz. Merkezmi?
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN
öncelikle gösterdiğin ilgiye tesekkür ederim,ben nazilli de oturuyorum eger yolun düserse beklerim.selamlar

Hosgeldiniz Mustafa Bey, Umarim Sitemizde Güzel Paylasimlara imza atar, bizlerle beraber Hos vakit gecirirsiniz.

SELAMLAR
Mustafa Bey Aramıza Hoşgeldiniz. KUşlarınız Maşallah çok Güzel Allah Nazardan Saklasın Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim..
Güzel Paylaşımlar Dilerim...

Geri