SELAM BEN ANKARDAN YÜKSEL YALÇIN

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yüksel yalçın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
yüksel yalçın
Meslek
mobilya
İlgi Alanı
Kediler
selam arkadarlar ankaradakı arkadaslarımızı bu siteye yönlendirelim ve tanısalım..
ben altındag sitelerde oturuyorum butun ankaralılara selam lar..

Selamlar Yüksel bey aramıza hoşgeldiniz, sitemizde Ankaralı olan çokça dostumuz var ,daha çokTaklacı ırkına ilgi duyan Ankaralı dostlarımızın forumlarda bolca katkısı var.. Taklacı ırkının özelliğinden olsa gerek zaman zamanda hararetli tartışmalarda özellikle iç anadolu bölgesi ve civarında ki yetiştirici dostlarımız arasında yaşanıyor..
Ankaralı kuşcu dostlarımızın yoğun katılımı ve desteği bizleri de memnun eder ..Arzu eden herkezi buradan faydalı paylaşımlarda bulunmaya sitemize katkı sağlamaya bekliyoruz.. Sitemiz Kuşculuk adına Forum niteliği taşıyan yegane sitedir.. Burada medenice yapılan hertürlü katılım yer ve destek bulur .. SelamlarŞEREF

HOŞ GELDİN YÜKSEL KARDEŞ..

Hoşgeldiniz Yüksel Bey..

hosgeldiniz yüksel kardesim iyi güzel paylasımlar

saygılar

Hoşgeldin Yüksel abi..

şeref' Alıntı:
Selamlar Yüksel bey aramıza hoşgeldiniz, sitemizde Ankaralı olan çokça dostumuz var ,daha çokTaklacı ırkına ilgi duyan Ankaralı dostlarımızın forumlarda bolca katkısı var.. Taklacı ırkının özelliğinden olsa gerek zaman zamanda hararetli tartışmalarda özellikle iç anadolu bölgesi ve civarında ki yetiştirici dostlarımız arasında yaşanıyor..
Ankaralı kuşcu dostlarımızın yoğun katılımı ve desteği bizleri de memnun eder ..Arzu eden herkezi buradan faydalı paylaşımlarda bulunmaya sitemize katkı sağlamaya bekliyoruz.. Sitemiz Kuşculuk adına Forum niteliği taşıyan yegane sitedir.. Burada medenice yapılan hertürlü katılım yer ve destek bulur .. SelamlarŞEREF

Aleykum selam kardes aynen katılıyorum sana tesekkür ederim saygılar..

kuscu_marik' Alıntı:
hosgeldiniz yüksel kardesim iyi güzel paylasımlar

saygılar

hoş bulduk ey vallahh..

Geri