SELAM BEN MERSİNDEN UĞUR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurizgi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ugurizgi

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
uğur izgi
Meslek
teknik öğretmen
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
MERHABALAR SEVGİLİ GÜVERCİN SEVER ARKADAŞLAR ARANIZA PEK YENİ SAYIMASADA YENİ KATILDIM SAYILIR. EVLİYİM 26 YAŞINDAYIM 11 YAŞINDAN BERİDİR GÜVERCİN BESLERİM. ADANA CİNSİ GÜVERCİNLER BESLEMEKTEYİM.
MERSİNİN KAZANLI KASABASINDA (MAHALLE OLDU SANIRIM) OTURUYORUM. ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDUM TEKNİK ÖĞRETMENİM ŞU AN ÖZEL SEKTÖRDE MAKİNE ÜRETİMİ YAPAN BİR ŞİRKETTE MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ SIFATINDA GÖREV YAPIYORUM. BU SİTEYİ KURAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SAYGILARIMI SUNUYORUM ELLERİNE SAĞLIK.

ugurizgi' Alıntı:
MERHABALAR SEVGİLİ GÜVERCİN SEVER ARKADAŞLAR ARANIZA PEK YENİ SAYIMASADA YENİ KATILDIM SAYILIR. EVLİYİM 26 YAŞINDAYIM 11 YAŞINDAN BERİDİR GÜVERCİN BESLERİM. ADANA CİNSİ GÜVERCİNLER BESLEMEKTEYİM.
MERSİNİN KAZANLI KASABASINDA (MAHALLE OLDU SANIRIM) OTURUYORUM. ÜNİVERSİTE MEZUNUYUM TEKNİK EĞİTİM FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLDUM TEKNİK ÖĞRETMENİM ŞU AN ÖZEL SEKTÖRDE MAKİNE ÜRETİMİ YAPAN BİR ŞİRKETTE MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ SIFATINDA GÖREV YAPIYORUM. BU SİTEYİ KURAN VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE SAYGILARIMI SUNUYORUM ELLERİNE SAĞLIK.

Selamlar sevgiler Mersinimize. Aramıza hoşgeldiniz Uğur bey. Umarım burada geçirdiğiniz zamandan pişmanlık duymazsınız.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

UĞUR BEY ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ.....

ÖZAY TORUN
[email protected]
AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

Aramıza hoşgeldiniz uğur bey paylaşımlarınızı bekliyoruz...

Yeni' Alıntı:
selam fıyatı nedır acaba ?

neden bahsediyorsunuz acaba?çok alakasız yere çok alakasız şeyler yazıyorsunuz?

Uğur bey aramıza hoşgeldiniz.
bir güvercin sevdalısıyla daha tanışmak büyük bir zevk.

Selam Ugur Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

hoşgeldin dostum, eminim ki hoşça vakitler geçireceksin burda, çok faydalı bilgiler değişik güvercin sevenler ile tanışmak dost olmak güzel bir duygu, bir birimize faydalı olmak dileğiyle hoşgeldin...

hepinize teşekkür ederim çok değerli bir sitenin üyelerisiniz bilgi paylaşımlarınız çok değerli umarım benimde bir katkım olur.iyi günlerde sağlıklı, iyi kuş uçurmanız dileğiyle.

Uğur bey aramıza hoşgeldiniz.Saygılarımla.

Selam Uğur bey hoşgeldiniz aramıza Kuşçular Orgç ailesine gerçekten güzel bir site kuş sevdalısı olan bizler bilmediğimiz duymadığımız konuları paylaşarak daha iyi daha zevkli kuşlar beslemeye gayret gösteriyoruz.Tekrar hoş geldiniz aramıza.

Geri