SELAM GÜVERCİN DOSTLARI...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

havacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mahir ÇAKIR.
Meslek
HAVACI
İlgi Alanı
Kuşlar
HERKESE SELAM. KUŞLARIMIZ SAĞLIKLI DEĞER EDERLİ VE BOL YAVRULU OLSUN.
BU SİTE GERÇEKTEN ÇOK SEVİYELİ İNSANLARIN BİRBİRİNE TAVIRLARI DA OLDUKÇA SAYGILI BİZ GÜVERCİN SEVENLER OLARAK HALK ARASINDAKİ HOŞ OLMAYAN İMAJI DEĞİŞTİRMEK ADINA YAPABİLECEĞİMİZİ YAPMALIYIZ.
M.K.PAŞADAN HAVACI

Ekli dosyalar

• 01112008906.webp
    01112008906.webp
    44.9 KB · Görüntüleme: 1,050
Merhabalar. Aramıza hoşgeldiniz. Rica etsem profilinizden ad soyad, meslek, telefon gibi alanları eksiksiz olarak doldururmusunuz.
Site hakkındaki düşünceleriniz içinde ayrıca teşekkürker.
Saygılarımla.
hüseyin BAŞOĞLAN

Selam Sayin Havaci,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

Sevgili havacı aramıza hosgeldin, M.Kemalpaşadan olmana Sevindim bir bursalı olarak hemserilerimizi aramizda gormek bize gurur veriyor, besledigin Irk sanırım Kırmızı Baska, Ben bu kuslarin sevdalisiyim desem sanirim yalan Olmaz, Sizlerle birlikte güzel paylasimlara imza atacagimiza eminim, MustafaKemalpaşa ilçemizdeki güvercin kültürü, dernekleri, mezat yerleri, ve yetiştirici dayanışması ile ilgili bizlere bilgiler aktarırsanız cok seviniriz.. Tesekkurler.

değerli dostum mahir bey..aramıza hoş geldiniz..bizlere katılmanız çok sevindiricidir..dilerim site içinde keyf alarak katılımda bulunur bizlere bilgi ve katkı sağlayarak güzel zaman geçirirsiniz..

Selamlar
Aramıza Hoşgeldiniz Güzel Paylaşımlar Dilerim....​

kuscular.org ailesine hoşgeldiniz

Geri