selam tüm arkadaşlara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam dostlarım oğlumda sitemize üye oldu..site içinde sizler ile paylaşımda bulunmak istedi..bakalım neler öğrenip bana neler anlatacak ..

Hoşgeldi sefa getirdi ali abi.
Başımızın üstünde yeri var.
Ona örnek olabilirsek faydalı bilgiler verebilirsek ne mutlu bize.

ömer abi teşekkür ederim.hala bakmaya karar veremediğim kuşlarımı babamdan alacam ve kendi kümesimde bakacam.ama öncelikle karar vereyim ne besleyeceğime.

Sefa kardeşim ne bakıcan tabiki taklacı :)
ha taklacı nın hangi şeklini besliyim diyorsan ben derim ki şu an milletin unuttuğu çok güzel kuşlar var onlardan bak derim.mesela erzurum çakmaklıları kağıt mavi ler vb.
bu kuşlar şekil olarak güzeldirler.
bakma sen millet bunları unuttu ama emin ol bu tarz kuşlar bir kaç sene sonra yine en gözde kuşlar olacak.

Aramiza hosgeldin Sefa kardesim,insaallah aramizda ögrenmek istedigin konulari ögrenir ve isteklerine ulasirsin.Nasil kus besliyecegine gelince benim sana tavsiyem kostüm kusu olarak basla ilerde oyun kusuna dönersin hem senn inde olay olur diye düsünüyorum..

Kuslarin en güzelleri senin olsun...

Hayirli geceler...

:slm:

babacım sanada çok teşekkür ederim benimle kuşlarını paylaşmaya sıcak baktığın için???
ama inan bana yüzünü kara çıkartmayacağım ama ben postalara bakmak istemiyorum.kendi yavrularımı büyüteyim istiyorum.şimdi postalara bakacam altlarında miro şebap falan büyüyecek yani benim olmayan yavrular anlatabildimmi bilmem.affına sığınıyorum.canım babacım .

biz senin ile aramızda konuşalım bu konuyu..

ali hakan' Alıntı:
biz senin ile aramızda konuşalım bu konuyu..

Selamlar.
Sefa kardeşim öncelikle aramıza hoşgeldin. Ali abi sanada teşekkürler bu değerli kardeşimizide aramıza getirdiğin için. Bu arada Ali abi buradan konuşun bunları kandırma çocuğu sakın. Sefa kardeşim babandaki mirolar var onları al sen.. :ckmk: :ckmk:
Şaka bir yana tekrar hoşgeldin kardeşim.
Saygılarımla
Hüseyin BAŞOĞLAN

Ali abi öncelik örnek davranışına tebrik eder kardeşimize hoşgeldin derim...
Yani Hüseyin BAŞOĞLAN'a katılıyorum baban elini ayağını çeksin.Sen miroları al kariyer yap...

Sefa kardeşim yada abim yaşını belirtmediğin için kesin olarak bir şey söyleuemem aramıza hoşgeldin tavsiyem mirolardan yana gene hoşgeldin!!!

abilerim ,arkadaşlarım hepinize tektek teşekkür ederim ,babam dan miroları almak tabiki güzel fikir ama kolay olmasa gerek şimdi bile bana kamu oyu oluşturuluyor diyor.ben şebaplarada razıyım hatta sadece benim olacaksa ve benim baktığım kuşların yavruları büyüyecekse postalara bile razıyım ,bakalım hayırlısı.

Ayrıca arkandayız ve adaşız kardeşim !!!

sen bakma bunlara sefa kardeşim.
merdivenleri yavaş yavaş çık dediklerimi unutma.

Berkan merhaba yazınızı yeni okudum demek artık siteyede üye oldun iyi bakalım:)hakan abiyede bu arada selamlar. berkan bence kuşlarına sahip çık o kuşların altından çok güzel yavruların çıkacağı kanaatindeyimÇ:)hakan abinin anlattıklarınA göre öyle. enteresan mirodan posta ,postadan miro çıkıyor ama bu arada bence kendinide güvene al eminim her yavru çıkışında babanın heyecanı ve merakı dahada artıyordur.sürprizlerin bitmiyor çünki:) sende benim gibisin bizim yüzümüzden hakan abi ya bu işi bırakacak yada pes edecek.bu işte olduğu gibi derslerindede başarılar diliyorum sana kolay gelsin saygılar.

mutlu06' Alıntı:
Berkan merhaba yazınızı yeni okudum demek artık siteyede üye oldun iyi bakalım:)hakan abiyede bu arada selamlar. berkan bence kuşlarına sahip çık o kuşların altından çok güzel yavruların çıkacağı kanaatindeyimÇ:)hakan abinin anlattıklarınA göre öyle. enteresan mirodan posta ,postadan miro çıkıyor ama bu arada bence kendinide güvene al eminim her yavru çıkışında babanın heyecanı ve merakı dahada artıyordur.sürprizlerin bitmiyor çünki:) sende benim gibisin bizim yüzümüzden hakan abi ya bu işi bırakacak yada pes edecek.bu işte olduğu gibi derslerindede başarılar diliyorum sana kolay gelsin saygılar.

Mutlu öğretmenim aramıza hoş geldiniz.
Sizleri aramız da görmek çok güzel.

S.A değerli kuşcu dostlar kuşculuktada bir yarış gibi bayrak baba dan oğula geçmeli ,bilgi birikim ve tecrübeler aktarılmalı ki ırklar devam etsin güzellikler paylaşılsın,dostluklar bitmesinve güzel günler yaad edilsin.bu güzel girişiminden dolayı seni kutlarım berkan kardeşim.hayırlı olsun.
ömür deniz

Geri