selam

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sefaberkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

sefaberkan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sefa berkan gerez
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Seçiniz
merhaba ben sefa berkan.ali hakan ın oğluyum.siteye yeni üye oldum ve sizlerle bir çok paylaşımda bulunmak isterim.en azından site ve kuşlar hakkında kendim bir fikir sahibi olmak isterim.bende yeni birşeyler öğrenmek adına sitede yer aldım.babacım yorumlarını beklerim artık.

Aramiza hosgeldin Sefa kardesim,insaallah aramizda ögrenmek istedigin konulari ögrenir ve isteklerine ulasirsin.Nasil kus besliyecegine gelince benim sana tavsiyem kostüm kusu olarak basla ilerde oyun kusuna dönersin hem senn inde olay olur diye düsünüyorum..

Kuslarin en güzelleri senin olsun...

Hayirli geceler...

:slm:

Merhaba Sefacım Aramıza Hoşgeldin, Umarım Burada Keyifli Paylasımlara imza Atarsın.

kemal abi teşekkür ederim.babamın bir çok kostüm kuşu var oyun kuşlarına ise kıyamaz onlar samsunda.ben senin dediğin gibi sanırım kostüm kuşlarına bakacam.babam bakıcı postalar senin olsun dedi.ben yavru yetiştirmeyi öğrenmem konusun da bana baskı yapıyor.önce bakmayı öğren diyor haklı belki ama ben istiyorum ki sadece kendi baktığım kuşların yavrusunu büyüteyim.

aslında baban da haklı postalar dayanıklı kuşlardır.yani sen yeni olduğun için elbette hatalar yapacaksın.taklacı nazik kuştur.hele ki kostüm kuşları.
postaları belki senin yaptığın hatalar etkilemez ama kostüm kuşları emin ol etkilenecektir.kuşlara yazık olmasın.ilerde istediğin kuşlara ulaşacaksın kendi yavrularını büyüteceksin.
sana tavsiyem merdivenleri teker teker çık.3 er 5 er atlayarak çıkmaya çalışanların sonu hep kötü oldu.

merhaba berkan ...hayırlı uğurlu olsun bakalım ..inşallah site içinde güzel paylaşımların olur ve bol bilgi toplarsın..bakalım beğendiğin kuşlarıda al burada söz de verdim...sana kümeste avr biliyorsun başla bakalım ne olacak..hayırlı olsun bakalım

sağol babacım teşekkür ederim .evet burada çok arkadaşım olacak bunu görüyorum.ama yazılanlar hep mirodan yana ne yapacaz bakalım artık sen yaparsın bişeyler:))))

Geri