SELAMLAR ANKARADA ADİL BEY KUPASI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tengelli

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan tengelli
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Sanırım adil bey kupasına kalmış ve senol beyin kuşu olan 140 puan yapmış olan kşun puan cizelgesini paylaşabilece ve izlemişse anlatacak arkadaşlar varsa şimdiden teşekürler.

hiç izleyem yok mu bu kuşu ???

sitede ankaradan kuş meraklısı yok mu ?

s.a
kenan bey ben ankarada ikamaet ediyorum uzun zamndan beri bu soruyu soruyorsunuz benim bir bilgim yok ama yarın sizin için bi araştırma yapayım ondan sonra size bilgi vereyim

saygılar

Kısa süre önce Sitelerde Adil beyin Derneğinde ki panoda asılı olarak gördüm bu sıralama çizelgesini , gelen giden merak edenler baksındiye asmışalr .. İlgisini çeken olursa son duruma buradan bakıyor du ..
Ama bizlerin Ankaraya -Sitelere gitme listeyi duvarda ki panodan güncel olarak izleme imkanımız yok elbetteki...:::))
Adil bey ve arkadaşları ise İnternetle çok yakın değiller , yani burada bizim ne düşündüğümüzü yada merak ettiğimizi dahi bilmiyor olmaları normal .. ..
Bu konuda Sitemizde aktif olan Sitelerde oturan yada gidip bakma imkanı olan dostlarımız bize yardımcı olabilirler ..
Birde Ömer ÖZKURT kardeşimizden ricada bulunabiliriz.. İstikamet olarak onada oldukça ters olmasına karşın eminim bir yolunu bulup bu çizelgeyi bizlerle paylaşmak için çaba gösterecektir .. selamlarŞEREF

S A adil bey arkadaşım tlf edip ögreneyim bizleri aydınlatmasını rica ederim saygılar

S A Adil beyle görüştüm şimdi kupaya kuş kalkacakmış oraya gittigini daha sonra açıklama yapacagını belirtti bilgilerinden dolayı kendisine teşekkür edıyorum SAYGILAR

Geri