SELAMLAR ANKARADAN GÖKSAL

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan göksal balcı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
göksal balcı
Meslek
depo sevkiyat
İlgi Alanı
Kediler
Bende yeni yeni aranıza katılıyorum hırsızlar pek beslemeye fırsat vermesede GÜVERCİN GÜZEL YARİM DİYENLERDENİM İnşallah yakında resimde gönderirim.herkese SAYGILAR

Amaçta o değilmi sağolasın,bu site sayesinde değişik kuşlar gördüm,burda taklacı oyun kuşları revaçta başka kuşlar görmek imkansız gibi saya,hünkari,baska,bango canlı görmek nerdeee belki ilerde olur hoşçakal :slm:

göksal balcı' Alıntı:
Amaçta o değilmi sağolasın,bu site sayesinde değişik kuşlar gördüm,burda taklacı oyun kuşları revaçta başka kuşlar görmek imkansız gibi saya,hünkari,baska,bango canlı görmek nerdeee belki ilerde olur hoşçakal :slm:

saya,baska,bongo bu kuşlardan bende var, foruma yolladım resimleri,iyi incelerseniz görürsünüz :)

hoş geldin göksal kardeş aramıza kusculuk burada oldugu gıbı dayanısma ıcınde dahada guzel oluo bılen bılmeye ogretıo bılmeyen bılene soruyo guzel ortam bak sende goreceksın saygılarımla...

Göksal bey hoşgeldiniz umarım aradığınız bilgileri burada bulursunuz bizlerde sizin bilgilerinizden faydalanırız.

ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ

HISIZLARDAN BENDE ÇOK DETLİYIM

İnşlallah bu sefer hakından geleceğin allah kazasız belasız kuş beslemek bütün kuş besleyen
arkadaş ve doslara nasip etsin dursun

ALLAHA EMANET OLUN

Selam Göksal Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

.............................................................................................................................................

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *

göksal balcı' Alıntı:

Selamlar...

Aslında ben de tam tersini düşünüyordum. Taklacı güvercin daha az yer alıyor gibi geliyor bana. Bu durumdan şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın, bilakis memnunun . Bizim buralarda taklacı ve kumru dışında başka kuş beslenmez, bu sayede diğer ırkları da tanımış oluyorum.

Değerli arkadaşım göksal bey aramıza hoş geldin.SAYGILAR

ben ankarada bu kuşları görmek zor demek istemiştim .bu site sayesinde her cinsi artık az çok tanımaya başladım.sallabaş olan kuşlarımı bu site sayesinde kurtardım ama hırsızlara yem oldular, nasip, yeterki yaşasınlar biryerlerde ,herkese selamlar,saygılar

Gardaşım aramıza hoşgeldin inşallah güzel günler paylaşırız bizlerinde haspalkader yardımımız olursa ne mutlu
ALLAHA EMANET OL
Şafak

Buyurun hoşgeldiniz aramıza . Umarım şansınız bol olur .. .. Kısa zamanda iyi dostlar edinirsiniz ,ve güzel bilgiler alırsınız ümüt ederim . hoşgeldiniz tekrer aramıza ..selamlar.ŞEREF

Geri