selamlar ben Bursadan soner...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sonerert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sonerert

Üye
Siteyi ziyaret et
İlgi Alanı
Köpekler
Merhabalar ben Bursadan Soner Oncelıkle Sıtenız Cok Guzel aradıgım herseyı buldum Burda Hepınıze tesekkur ederım sevgıler SAygılar ayrıca Dönek besliyorum Bursadan Sevgilerımle....

hoşgeldiniz soner bey. sitede aradığımız her şeyin fazlasının yanında, arkadaşlığın da fazlası var. paylaşımlarınızı bekliyoruz. yeşil bursa'ya selamlar izmir'den,
dostlukla...

sonerert' Alıntı:
Merhabalar ben Bursadan Soner Oncelıkle Sıtenız Cok Guzel aradıgım herseyı buldum Burda Hepınıze tesekkur ederım sevgıler SAygılar ayrıca Dönek besliyorum Bursadan Sevgilerımle....

SELAMLAR
Soner bey aramıza hoşgeldiniz sitemizi üyelerimiz güzel yapıyor bizler sizlere teşekkür ederiz aradığınızı buldugunuza sevindim güzel dostluklar arkadaşlıklar güzel paylaşımlar önceliktir bizim için ...
Bursaya saygılar sevgiler...

Soner bey aramıza hoşgeldiniz,günden güne bursalı hemşerilerimin sayısı sitemizde artmakta,sanırım bursa merkezdensiniz,uygun bir zamanınızda sizi ve kuşlarınızı ziyaret etmeyi isterim,sitemizden en iyi şekilde yararlanmanzı dilerim,esen kalın.

sonerert' Alıntı:

Merhaba Soner Bey. Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Bursa'dan Gökhan'ında dediği gibi baya bir arkadaşımız aramıza katılmakta. Paylaşımlarınızı bekliyoruz Soner Bey.
Sevgiler saygılar.
Hüseyin BAŞOĞLAN

aramıza hoş geldiniz soner bey muğladan bursaya selamlar.

SONER BEY ARAMIZA HOŞGELDİNİZ.
sitemizi beğenmeniz bizi mutlu eder.
ama güzel gördüğünüz yanları gibi,kotu olarak değerlendirdiğiniz yanları ve şöyle olsa daha güzel olur dediğiniz şeyler varsa çekinmeden onlarıda aktarın ki daha da iyiye gidelim.

ama güzel gördüğünüz yanları gibi,kotu olarak değerlendirdiğiniz yanları ve şöyle olsa daha güzel olur dediğiniz şeyler varsa çekinmeden onlarıda aktarın ki daha da iyiye gidelim.

S.A aramiza hos geldiniz soner bey hosca vakit gecirmeniz dileklerimle....

selam arkadaşım bende bursadan kenan kelebek yetiştiriyorum özellikle böcek şeş ve karanfil bu iki çeşide merakım var evimin terasının üzeri çatı kaplı olduğu halde uçurduğum 8/10 kadar kuşum var ama ben yerde salına salına gezmelerine ve yavru alıp yetiştirmeye gayret ediyorum

merhaba soner bey sıtemıze hos geldınız dedıgınız gıbı sıtemızde aradıgın hersey var ve bunlar sızın sayenızde eksıkler tamamlanacak dılerım guzel dostluklar kuracaksınız bu sıtede paylaşimlarınızı beklerız Adıyamandan Saygılar

MRB. SONER BEY.
M.K PAŞA DAN HAVACI BENDE SİTEDE YENİ SAYILIRIM.
SİTE GERÇEKTEN KALİTELİ İYİ SENTEZ ETMİŞSİNİZ.
GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE...

selam değerli dostum..sevgili soner bey aramıza hoşgeldiniz..inşallah sitemizde iyi ve eğlenceli paylaşımlarda bulunur bolca dost edinirsiniz..

Geri