Selamlar Ben Mersinden Murat

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Muratarslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Murat Arslan
Meslek
Elektrik Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba güvercin sevdalı arkadaslarım aranıza yenı üye oldum sayılır. Mersin merkezde oturuyorum üniversite askerlık falan derken kusculuga ara vermıstım ve sımdı yenıden kuş dızmeye basladım. Elektrik mühendisiyim özel bi şirkette calısıyorum oyun kusu beslemekteyım. Daha dogrusu aradıgım gıbı oyun kusu bulabılırsem besleyecem :)

Böyle güzel bi siteyi kuran ve emeği gecen tüm arkadaslara saygılarımı sunuyorum

Değerli arkadaşım murat bey aramıza hoş geldiniz.Güzel paylaşımların olur. güzel dostluklar kurarsın.SAYGILAR

Merhabalar. Murat bey aramıza hoşgeldiniz. umarım burada geçirdiğiniz zamandan pişmanlık duymaz, hoş vakit geçirirsiniz.

Aramıza hoş geldin Murat abi. Sitenin güzelliğini anlatmaya gerek yok zamanla ne kadar güzel bir yer olduğunu anlayacaksın. Umarım istediğiniz kuşu bulursunuz... :slm:

................SİNAN ÖZTEKİN...................

Saolun arkadaşlar hosbulduk çok güzel bi paylasım sıtesı olmus kuslar hakkında hersey var. en kısa zamanda oyun kusları dizip sizlerinde beğenisini alacam
iyi forumlar

Selamlar aramıza hoşgeldiniz ; umarım sitede Aradığınızı bursunuz , oyunkuşu besleyen birisi olarak aynı hobiyi paylaştığımızıda bilmenizi isterim ,, Kısa sürede gönlünüze göre oyun kuşlarına sahip olmanız ümidi ile.....
Tekrar hoşgeldiniz selamlarŞEREF

ıst dan volkan ben
şeref bey daha önce dıyarbakırda bulundunuzmu tanıdığım ıyı yüreklı bı kuşçu vardı orda şerafettın karaöz dıe 16. zh.tug. ds.kt.kh.tk. sıze tanıdık gelıyosa [email protected] adresım saygılar

Hoş geldiniz aramıza ,kuşlara gönülveren doslıuklara kanat açan ,nerede olursak olalım ,daima kardeşlerin çok olduğu,KUŞÇULAR ORG 'a aramıza köprü olduğu süre büyük dosluklar kuracağına emin ol ,.kardeşim .
Lüleburgaz'dan Ö PAPATYA

Geri