Selamlar , Eli Boş Gelmek Olmaz :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan FERMAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

FERMAN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Serkan Budak
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
selamlar ben ferman ögrenciyim foruma yeni üye oldum . Sonra bu bölümü görünce içimden geldi böyle birşeyler yaptım :hhh: :)

Buyrun
kuscularkl7.jpg

Birde şöyle birşey yaptım ek olarak

kuscular2ri1.jpg

Beğenen arkadaşlar bunu da kullanabilir.

22pz3.jpg

-------------------------------------------------------------------------------

Resim olarak

Göründüğü gibi Lahore Irkının Resmini kullandım , Lahore benim hayatta en çok beslemek istediğim ve beğendiğim ırktır inşallah bir gün besleyeceğim.
lahore.jpg

resmin Kaynağı yabancı siteden alınmıştır , Yetiştirici si Belli değildir..

--------------------------------------------------------------------------------------

Küçük miskinin resmi ise buradan alınmıştır.
http://site.mynet.com/elayz/elayz/id1.htm

resim_065.jpg

Orjinali budur

Umarım Beğenirsiniz.​

çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.
çalışmalarınızın devamını merakla bekliyoruz.

öncelikle aramıza hoşgeldiniz. böyle hızlı bir şekilde paylaşımlarınızın devamını diliyorum.
ellerinize sağlık çok güzel fotolar ..

aramıza hosgeldiniz

s.a paylaşım için tşk aramıza hoş geldin
SAYGILAR

hoşbuldum teşekkürler

iyi akşamlar.bir birinden değerli yöneticisi ve üyesi olan sitemize hoş geldin.SAYGILAR.

hele şükür bu bölüme bir eklendi yapan çıktı.bu bölümü görüpde aramıza katılman hoşuma gitti.artık sende aramızda olduğuna göre grafik bölümünün canlanacağına inanıyorum.iş yerinden resimleri göremiyorum ama bu kadar yorumdan sonra resimlerin güzel olduğu anlaşılıyor.ilk giriş ve çalışman için bayağı bir yorum alman çok taktir edilicek bir durum.artık yeni çalışmalırı sana devredip seyretmenin zamanı geldi.sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum.yeni çalışmalarınızı beklemekteyiz.beni de bu ara uzun bur zaman emekli edersin artık.aramıza tekrar hoş geldin.saygılarımla ibrahim
MAX1

Sizin yerinizi kimse asla alamaz ibrahim bey.
sadece yardımcı olabilir.
sizin yeriniz başka.
emekleriniz çok.
sayısız çalışmalarınız var.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
sizin yeriniz başka.
emekleriniz çok.
değerli ve kıymetli yorumlarınız için çooooook teşekkür ederim.bu sözleriniz için beni çok duygulandırdıdınız.yeni çalışmalar grafik bölümüne bomba gibi düşeşek.daha hayal edilmeyin ve görülmemiş kaliteli grafik ve logo lar olacak.inanın hiç bir şeyi karşılıklı olarak yapmıyorum yalnış anlaşılmasın.hüseyin bey e yolladığım logo nun süs form kuşlarının bulunduğu yerde halen göremedim.çok aramama rağmen arap takka perçem bulamadım ve bunlar beni fiziksel olarak üzmekde ve yavaşlatmakta.grafik ler için hayal gücümü elimden almakda.bunları beklerken bende elimden geldiğince yeni çalışmaları depo etmekteyim.yeni çalışmalar benim bile düşündüğümden daha güzel oluyor.ve grafik ler için yeni kaliteli resimler topluyorum bu da zaman alacak
arapcı şafak bey in bana hediye edeceği kuş da ölmüş.elimiz ve beklediklerimiz şimdilik boş yani

max1' Alıntı:
Ömer ÖZKURT' Alıntı:
sizin yeriniz başka.
emekleriniz çok.
değerli ve kıymetli yorumlarınız için çooooook teşekkür ederim.bu sözleriniz için beni çok duygulandırdıdınız.yeni çalışmalar grafik bölümüne bomba gibi düşeşek.daha hayal edilmeyin ve görülmemiş kaliteli grafik ve logo lar olacak.inanın hiç bir şeyi karşılıklı olarak yapmıyorum yalnış anlaşılmasın.hüseyin bey e yolladığım logo nun süs form kuşlarının bulunduğu yerde halen göremedim.çok aramama rağmen arap takka perçem bulamadım ve bunlar beni fiziksel olarak üzmekde ve yavaşlatmakta.grafik ler için hayal gücümü elimden almakda.bunları beklerken bende elimden geldiğince yeni çalışmaları depo etmekteyim.yeni çalışmalar benim bile düşündüğümden daha güzel oluyor.ve grafik ler için yeni kaliteli resimler topluyorum bu da zaman alacak
arapcı şafak bey in bana hediye edeceği kuş da ölmüş.elimiz ve beklediklerimiz şimdilik boş yani

ibrahim abi inan bu cumartesi sincan mezattaydım.
kuşlar mezata çıkmadan daha baktım bulup,seçip mezata çıkmadan alacaktım sana aklımdaydı ama hiç gelmedi çift tepe arap.

ömer bey ilgi ve alakan için çok teşekkür ederim.inşallah bir gün denk gelecek ama nereden ben de bilmiyorum.çok sağol.

çok teşekkürler ederim herkeze , max1 hocam özel mesaj attım konuşuruz.

serkan bey foruma bomba gibi düştünüz ama son zamanlarda durgunluk oldu sizde.biraz hareketlenmenin zamanı gelmedimi sizce,boş vaktiniz olur ise,çalışmalarınızı bekliyoruz.biraz hareketlendirin grafik bölümünü.saygılar

h.geLdiniz...

Hoş geldiniz ,güzel katkılarınızı bekliyoruz anladığım kadarı ile kabiliyetli bir arkadaşımızsınız .resimleriniz çok hoş bol keyifli paylaşımlar dilerim size .selamlar .ŞEREF

Geri