Kapse
Üye
- Ad Soyad
- AYKANT METO
- Meslek
- BİLİŞİM
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kusbaz123' Alıntı:güzel kümes yapmışsın tebrik ederim herşey yavas yavas olur tabi kuş toplama işi zorr. 4. resimdeki su şişelerini çekseydn oradan güzel olurdu
DilaverAybey' Alıntı:Hayırlı olsun, güzel bir tuğla tasarımı kümes olmuş.
Tavsiyem; eğer ki her gün kuşları salıp havalandırmıyorsan en azından ufak bir havalandırma sistemi yapmandır. Malum hava sirkülasyonu beraberinde sağlığıda getirir.
utku1903' Alıntı:abi öncelikle iyi geceler eğer güvercin malzemelerini temin etmek istiyorsan vixpet adresine bakmanı önerririm birde istediğin adrese kargo ile gönderiolar
saygılar...
kesmebasbaska' Alıntı:hayırlı olsun M evlam hayırlı vede bol yavrulu günler nasip etsin
utku kardeş bir folluk 4.5 lira aşırı pahalı.normal fiyat onun yarısı olmalı.ızgara hakikaten ucuzmuş ama.onun da normal fiyatı 15 17.5 arasında ankarada.kalitesine göre değişiyor tabi.utku1903' Alıntı:abi ben aldım bursada yer ve fiyatlar çok ucuz kargo ücreti 14 tl ben izmirdeyim örneğin bir folluk 4.5 tl ızgara 1m kare 12 tl 2.5lt suluklar 5 tl ve ben çok memnunum
kerim_vural' Alıntı:valla imrendim bee. tam keyif yapılacak yer. şöyle akşam üzeri demliyeceksin cayını oohhhh. bir yandan kuşlarını izleyeceksin bir yandan cayını yudumluyacaksın. valla insandan bütün günün stresi gider.