Selamlar Kuşumun Ayağı Kırıldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Taklacı PSY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Taklacı
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
selam herkese arkadaşlar kuşumun ayağı kırılmıştı, bi kaç hafta oldu basamıyo,ne yapmalıyım ?

Kırılan ayağı düzelt ve etrafını ince pamukla sar daha sonra sargı beziyle fazla sıkmadan iyice sar ve yara bantı ile sabitle. Bir süre sonra (20 gün kadar) ayağı üstüne basmaya başlayacaktır. Ayağı üstüne bastıktan bir hafta sonra sargıları çıkar.
Ayağı kırıldığında hemen müdahele etseydin bu yöntemle kesin iyileştirirdin ancak şimdi ne kadar süre geçti bilmiyorum ama inşallah başarılı olursun.
Kolay gelsin.

Merhaba,

Öncelikle çok geçmiş olsun, biraz unun içerisine 2 kaşık kadar şeker koy ve su ile hamur haline getir. Kuşun ayağını düzelttikten sonra yapmış olduğun hamur ile her tarafını sardıktan sonra bir bez ile bağla yaptığın hamur donup alçı gibi olacaktır. 1 hafta bu şekilde kalsın daha sonra çıkarabilirsin.KUş paçalı ise paçaları yolunabilir ama tekrar çıkacak sonuçta kesin ve en etkili çözüm bu bence, daha önce 2 kez uyguladım ve kesin sonuç veriyor.

İyi Günler
syg.

selam arkadaşlar benim lop güvercinim var sol ayağının bir parmağı kırık gibi oynuyor içe doğru büküyor ne yapmalıyım anlayanlar cevap yazsın lütfen

Geri