selamlar olsun tüm kuşçulara

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rakun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rakun

Üye
Siteyi ziyaret et
edirneli bir kuşçuyum eski mardinci yeni dönek bakıcısı havsalı onur selamlar tüm kuşçuluga gönül verenlere :heyo:

GÜZEL PYLAŞIMLARINI BEKLİYORUZ. SAYGILAR BİZDEN.

[not]
Aramıza Hoşgeldin Onur Abicim. Paylaşımlarını bekliyoruz.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN​
[/not]

Selamlar

Hoşgeldiniz güvercin sevenlerin bu çatısına,

Saygılar

Aykut Karabulut

Aramıza hoş geldiniz,bilgi ve tecrübelerinizi bizler paylaşmanız temennisiyle,esen kalın.

arkadaşım aramıza hoşgeldin

onur abi aramıza hoşgeldin.mardini nıye bıraktın sorabilirmiyim?yanlış anlama merak ettim.

hoşgeldin abi aramıza güzel paylaşımlar bekliyoruz

arkadaşlar yazılan mesajı okuyorsunuz evet sağında açıklamalar var lütfen yaşça büyük olanlara saygı gösterelim unutmayınki prensibi olan bi adrestesiniz hüseyin kardeşimin yazılarını okuyu ve ne güzel bir adreste üyelik yağtığınızın farkına varın.şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

http://www.kuscular.org

kazım kardeşim duyarlılığın için çok sağol.

evet muğla kuşlarını dosdoğru kimse bilmez sorsan birine muğla kuşları şöyle desen aaa muğlaya has bir kuş türümü var derler ama muğlanın nersene gitsen daha insan yüzü görmeyen kuşlar ve kuşçular var. örneğin MUĞLA ortaköydeki bankacı hüseyin talat kardeşim bana zamanında şahit olduğu birolayı anlatmıştı;bankacı hüseyinin yavru araplarından biri yuvayı bulamayıp ağaca konuyor ve başka birine gitmesin ırkım karışmasın diye çekip vuruyor sarsılmazla.yani açıkçası biz muğlalı kuşçular heves uğruna kendi ırklarımızı unuttuk.muğla akalıları muğla arapları muğla kara islilileri ve muğla beyazları ben bu kuşların hepsini gördüm fakat beslemek nasip olmadı.muğlalı arkadaşlara diyeceğim bir heves uğruna dünyamızı karartmayalım değilmi el ele verelim muğlalı kuşçular ırkımızı her yere duyuralım...

kardeş madem yapıyoruz bu işi düzeniyle ben biliyorum bu sayfa hazırlanıpta önümeze nasıl sunuluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri