Selamlar Tüm Güvercin Sevenlere...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ÖzgürÖnsan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Özgür Önsan
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Seçiniz
Güvercin sevdası sigara gibi bağımlılık yapar çok iyi bilirim bende 7-8 yıl besledim sonra üniversiteye gidecekken satmak zorunda kaldım ama ne zaman hava da kuş kanadı sesi duysam kafam havaya kalkar, ya da şehir meydanlarında ki posta güvercinlerine herkesten farklı gözlerle bakarım. Şimdi Van da çalışıyorum ve tekrar güvercin beslemek istiyorum.Evim apartman da ve doğal olarak balkonda besleyeceğim kümesim küçük kuş sayım az olacak.Sizden istediğim aramızda Van Merkez ya da Edremit te olanlar var mı kuş alacak verecek bu gibi ortamlara sokacak tanıdıklarınız var mıdır.Hoşçakalın... :slm:

sen bu yola girdin ya, mutlaka çıkar :) fakat sana önerim olduğun ilde çok fazla kuşçu var, mutlaka mahalle aralarında mezatla düzenleyen kahveler veya dernekler mevcuttur, gidip sıcak çay içerken dostluklar kurup işini daha da hızlandırabilirsin.

FeLix_' Alıntı:
sen bu yola girdin ya, mutlaka çıkar :) fakat sana önerim olduğun ilde çok fazla kuşçu var, mutlaka mahalle aralarında mezatla düzenleyen kahveler veya dernekler mevcuttur, gidip sıcak çay içerken dostluklar kurup işini daha da hızlandırabilirsin.

katılıyorum :D

;) sagolun arkadaslar ozellıkle 2.yorum sahıbı arkadasım :)

Geri