Selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar

Ben Aykut Karabulut 44 yaşındayım Marmarisde yaşıyorum turizmciyim, evli ve bir kız çocuk babasıyım..

Yaklaşık 1,5 yıldır güvercin beslemekteyim gençlik yıllarımı saymıyorum aktif olduğum son süreyi belirtmek istedim.

Agırlıklı kelebek ve baska beslemekte, yetiştirmekteyim yerim dar olduğundan dolayı kuşlarımı belli bir sayıda tutmaya gayret gösteriyorum. Az ve öz bakabilmek adına hobimin keyfini çıkararak, bu yüzden ürettiğim kelebekler ve baskalardan bu işe gönül vermiş ve yeni başlamayı düşünen kişilere seve seve kanları sağlam olan kuşlarımdan zaman zaman hediye vermek isterim.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

Sevgili Aykut Bey Tekrardan HoşGeldiniz Aramıza.

Umarım Kuşlarınızdan Dilediğiniz Yavruları Alır,Dilediğiniz Gibi Seyretme İmkanınız Olur.

Sevgi Ve Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Selamlar

Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Sizden bir konuda yardım isteyecektim. Avtar secimi konusunda nereden nasıl yapılıyor araştırdım ama kafam basmadı..

Saygılarımla,

Aykut

Aykut Bey
Sağ Üstte Bulunan Kullanıcı Panelinden > Hesap Bilgilerine Girin. > Hesap Bilgilerine Girdikten Sonra Avatarınız Yazan Yeri Göreceksiniz Sağ Taraftaki Menüde Oradan Değiştirebilirsiniz.Galeriyi Göster Butonuna Tıklayarak Bizim koymuş olduğumuz Hazır Avatarlarlardan Kullabilirsiniz.
Veya Burayı Tıklayarak Avatarınızı Seçebilirsiniz

Hemen Düzeltme yapmak istiyorum sağ tarafta demiştim kullanıcı panelini ama girdiğiniz explorer sürümüne göre değişilik gösteriyor yeri. Sizde sol tarafta çıkıyor olabilir. Girdikten sonraki bölümlerde solda çıkıyor olabilir. Kendi bilgisayarınızdaki bir avatarınızıda kullanabilirsiniz. Bunun için gerekli olan Maksimum değerler; genişlik 120 px, yükseklik 120 px, dosya boyutu 977kB. olarak bir avatar kullanmanız olacaktır.

Saygılarımla..
Hüseyin BAŞOĞLAN

abi kelebek cinsi gvercin edinmek çok isterim kamuda memurum eskişehirde ikamet ediyorum yarıdmcı olursanız sevinirim

Selamlar Kenan bey,

Eskişehire selamlar kelebek cinsi güvercin beslemek istediğinizi belirtmişsiniz, seve, seve size bir çift kelebek tedarik edebiliriz ama ulaşım sorunu olacaktır. Canlı hayvan eğer yanında kimse olmaz ise hiçbir firma almıyor.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

BİYERLERDEDE AYKUT BEY GİBİ KUŞCU DOSTLAR KALDIĞINI BİLMEK ÇOK GÜZEL. İYİKİ SİZİN GİBİ BİR DOSTA SAHİBİM İYİKİ VARSINIZ AYKUT BEY

Selamlar Özay Bey,

Elimizden geldiği sürece desteklerimizi, "ben ve benim gibi kelebek saya dostu arkadaşlarım" vermeye gayret gösteriyoruz. Allah kısmet eder de emekli olduğumda kafama uygun bir yer bulur ve geniş salmalar yapabilirsem o zaman çok daha fazla güvercin işine gönül vermiş veya vermeyi düşünen kişilere tam destek verebileceğimizi hayal ediyorum..

İyi ki sizlerde varsınız paylaşma zevkini bizlere yaşatıyorsunuz...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

aykut abi selam nasılsın ben muğladan kazım ne zaman işin düşecek buralara bekleriz birgün

Selamlar Kazım Bey,

Gecenlerde geldim Mahmut beyden 1 çift kuş aldım ama hemen geri döndüm.. En kısa zamanda geleceğim, haber ederim.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Geri