Selamlar!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Arda1453
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Arda1453

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Arda ATALAY
Meslek
Robot programcısı
İlgi Alanı
Ben adana güvercini bakıyorum Bursa'dayım.Gecen aylarda 3 adet dişi zırhlı şamilerimi kılıç kanada kaptırdım gökte Bursa'da ikamet edip adana güvercini bakan arkadaş,abi, kardeş varsa satabilecek olan iletişime geçerse çok sevinirim. 3 adet dişiye ihtiyacım var. Saygılarımla

Arda ATALAY : 531-300-19-74

Etrafta veya sitemizde size yardımcı olabilecek birileri mutlaka vardır .. Ancak ben sizin yakın Kuş Pazarlarına da göz atmanızı öneririm .selamlarŞEREF

Arda kanalboyu caddesinden aşağıya doğru inerken, en sona doğru solda kuşçu bilal var, yem güvercin vs. malzemeler satan bir yer, dün akşam oradaydım ve kümeslerden birisinde adanalar vardı, ama ben fındıklara baktığımdan adanalara pek ilgili bakmadım, bir gitmeni tavsiye ederim..

FeLix_' Alıntı:
Arda kanalboyu caddesinden aşağıya doğru inerken, en sona doğru solda kuşçu bilal var, yem güvercin vs. malzemeler satan bir yer, dün akşam oradaydım ve kümeslerden birisinde adanalar vardı, ama ben fındıklara baktığımdan adanalara pek ilgili bakmadım, bir gitmeni tavsiye ederim..
valla orası cok karısık ya kayboluyorum orda:S

yoo çok basit aslında, merinos nikah dairesinden (sol tarafında tubitak-butal) aşağıya doğru dümdüüüz sallanıyorsun 300 mt sonra kanal boyu başlıyor, yani solunda kanal kalıyor, aşağıya devam ediyorsun, en son köprüye varmadan sola bakarak devam et zaten tabelayı ve dükkanın önündeki yemlikleri sulukları göreceksin, caddeden aşağıya doğru inerken burada güvercin ve yemi satan dükkan varmış KUŞÇU - YEMCİ BİLAL diye sorsan da gösterilen bir yer.

veya yarın (pazar) yalova yolunda eski real, yeni koçtaş ve metro market in hemen üst arasından içeriye giriyorsun sol tarafta güvercin pazarı kuruluyor, orada da bulabilirsin.

Geri