selamün aleyküm ben samet

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuşçu26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

kuşçu26

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Samet Dönmez
Meslek
Laborant ama işsiz bi laborant
İlgi Alanı
selamün aleyküm arkadaşlar ismim samet 20 yaşındayım eskişehirli olup urfada ikamet etmekteyim 4 senedir kuş besliyorum performans oyun kuşundan vazgeçeceğimi sanmıyorum oyununu en çok koyu kuşların oyununa güvenirim arap gök ve dumanlıbozlar
bunlarda benim kargalarım
viewtopic.php?f=40&t=676
en iyileri sizlerin olsun

hoşbulduk kardeşim sağolasın.kardeş şu bey kelimesini kaldırsak (: pek sememde kullanmayı ve kullandırmayı kusra bakmayın

hoş geldin samet abi

Aleyküm selam Hoş geldin Samet kardeşim. İnşallah hepimizin kuşları güzel olur . Daha iyisi için uğraşırız.
Saygılarımla. Hüseyin BAŞOĞLAN

HOŞBULDUK ARKADAŞLAR SAĞOLUN MEVLİD KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN HAYIRLAR GETİRSİN İSLAM ALEMİNE

Samet kardeş aramıza hoşgeldin,güzel paylaşımlar dileğiyle.

samet kardeş pardon ya öncelikle hoş geldin

hoşdulduk arkadaşlar sağolun
güzel paylaşımlarla güzel vakit geçirmek dileğiyle

merhaba oktay arkadaşım tanıştığımıza sevindim kalsağlıcakla

samet kardeşim biraz geç olmuş ama aramıza hoşgeldin.umarım bizden ve dostluğumuzdan memnun kalırsın.

hoşbulduk ömer kardeşim sağolasın.memnun kalmak ne demek? sizler inşallah benden ve yazılarımdan memnun kalırsınız.kalınsağlıcakla

ayıp ediyon kardeşim sizler oldukca biz mutlu oluyoruz.ayrıca yapmış olduğun güzel paylaşımlar için çok sağol.

estafurullah kardeşim.iyi vakit geçirmek dileğiyle.

arkadaşlar yazılan mesajı okuyorsunuz evet sağında açıklamalar var lütfen yaşça büyük olanlara saygı gösterelim unutmayınki prensibi olan bi adrestesiniz hüseyin kardeşimin yazılarını okuyun ve ne güzel bir adreste üyelik yağtığınızın farkına varın.şimdiden teşekkür ederim saygılarımla

kusra bakmayın farkında değilim kazım bey.dikkat ederim bundan sonra.

SAMET KARDEŞİM KAZIM ARKADAŞIMIZ GENEL Bİ UYARI YAPMAK İSTEMİŞ KİŞİSEL BİŞEY DEĞİL YANİ.

yok abi ben öyle anlamadım zaten.eğer yanlış bi kelime kullandımsa özür dilerim.kalınsağlıcakla
benim herkese kardeş dememin sebebi bu kuş camiasında birlik beraberlik için samimiyet için kullanırım
bazen benim msn i ekleyenler olur kuşçu arkadaşlar derler ''yaş kaç'' ben derim ''20'' abi derler küçük olanlar
bende bu camiada abi yok üstat kardeş kelimeselini tercih ettiğimi söylerim
onun için kullanırım kardeş kelimesini
eğer bi yanlışım olmuşsa özürdilerim herkesten

Estarirullah Samet Kardeşim. Yanlış anlaşılacak ve özür dilecek bir durum yok. Burada bu mesajı yazmamızın sebbi özel mesajlardan sıkıntı yaşadığımız içindir.Kullanıcının birinin yaşı 15 diğer kullanıcı 40 yaşında ama möesajda 15 yaşındaki kullanıcı dostum,kardeş,baba,hocam gibi hitaplarda bulunuyor. Bununla ilgili birkaç şikayette gelince hem ilgili yerde hemde bazı bölümlerde gerek diğer arkadaşlar gerekse ben hatırlatma gereksinimi duyduk. Yani senle ilgili bir durum söz konusu değil ve olmasıda beklenemez. Senin yazılarından dürüstlüğünü anlıyoruz. Asıl biz özür dileriz yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğimiz için.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

estafurullah Hüseyin abi.olurmu öyle şey, özür dilemek falan.tabi sizde haklısınız, bu tarz şeyler yanlış şeyler.
sevgi ve saygı çerçevesinde paylaşımlar dileğiyle.sağlıcaklakalın

samet kardeşim şahsen bende bana abi demeni istemiyorum benle konuşabilirsin kardeş diye.bir daha abi dersen üzülürüm.

HEPİMİZ KARDEŞİZ.
:)

:)
Ömer kardeş sağolasın Allah razı olsun sizlerle tanışmak büyük şereftir
kalınsağlıcakla

A.S samet kardes nasilsin insallah bende eskisehir´liyim vaktin oldugunda görüselim insallah mevlam vekilin olsun saglicakla kal... [email protected]

aleykümselam hoşgeldin Tahir abi sevindim görüşelim Allah ın izniyle
sağlıcaklakal

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:
A.S samet kardes nasilsin insallah bende eskisehir´liyim vaktin oldugunda görüselim insallah mevlam vekilin olsun saglicakla kal... [email protected]

Tahir abi hoşgeldiniz.
İyi paylaşımlar.

Tahir Kemal Bozoglu' Alıntı:

tahir abi aramıza hoşgeldiniz.umarım aradığınız şekilde kuşların en güzel oynayanından,en sağlıklısından en kısa zamanda bulursunuz.

Geri