Selamun Aleykum Değerli abiler kardesler ustalar bilginize bir konu sunacağım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tavsanli43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tavsanli43

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
umit elyak
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Kuşlarıma diş parazit yani bit ilaci verdim bi arkadaşın tavsiyesi üzerine ilacın ismi blotik suya biraz attık süt rengini aldı ve kanat altlarına kuyruklarına fln sıktık ve son durum kuslar durmadan kafalarını sağa sola sallıyorlar titretiyorlar gibi neden acaba. Zannedersem kalıcı hasar kaldı. Zaten sığır ilaciymis. Ben bunu hak ettim çünkü bir insan sığır olursa ancak bu kadarını yapar. Herkeze saygilar

Öncelikle bilmediğimiz ilaçları veyahut Vetenirer önermediği sürece kullanmamız doğru değil . Yanlız fazla endişe yapmanıza gerek yok bu ilacı bende kullanıyorum 10 litre suya bir kapak dökmek şartıyla hatta bı hafta önce bütün kümesi dezenfekte yaptım kuşlar ilk etapta depinmeye yerinde duramama gibi hareketler sergiler sonra bu ilaç gözlerini yaktığı için iki üç gün kafalarını sallarlar sonra geçer. Tabi tuydeki kuşlara ve yavru bakan kuşlara tebbir amaçlı uygulanmamalıdır. Eğer kuşlarınız bir hafta içinde eski hallerine dönmez iseler kuşlarınıza sabunlu su ile güzel bir duş aldirmaniz gerecek

Öncelikle bilmediğimiz ilaçları veyahut Vetenirer önermediği sürece kullanmamız doğru değil . Yanlız fazla endişe yapmanıza gerek yok bu ilacı bende kullanıyorum 10 litre suya bir kapak dökmek şartıyla hatta bı hafta önce bütün kümesi dezenfekte yaptım kuşlar ilk etapta depinmeye yerinde duramama gibi hareketler sergiler sonra bu ilaç gözlerini yaktığı için iki üç gün kafalarını sallarlar sonra geçer. Tabi tuydeki kuşlara ve yavru bakan kuşlara tebbir amaçlı uygulanmamalıdır. Eğer kuşlarınız bir hafta içinde eski hallerine dönmez iseler kuşlarınıza sabunlu su ile güzel bir duş aldirmaniz gerecek
Çok şükür abim söylediğiniz gibi Bi hafta içinde geçti. Kalıcı hasar sanmıştım. Siz on litreye bir kapak atmışiniz ben bir litreye bir kapak atmıştım. Birdahami aman elimi dahi sürmem. Saygılar.

Çok şükür abim söylediğiniz gibi Bi hafta içinde geçti. Kalıcı hasar sanmıştım. Siz on litreye bir kapak atmışiniz ben bir litreye bir kapak atmıştım. Birdahami aman elimi dahi sürmem. Saygılar.
[/Q

Selamın aleyküm bana bügün 5 adet şebab güvercini geldi biri çok kötü hasta limon ve sarımsak veriyorum günlük acaba iyileşir mi bilgisi olan varmı

Geri