Tanış & Kaynaş Selamun Aleyküm, Forum Sakinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan R1K0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 628

R1K0

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
H
Meslek
Işsiz
İlgi Alanı
Kediler
Selamunaleyküm. Arkadaşlar, biz "tekir" cinsi bir dişi kedi beslemekteyiz. Normalde yavruluk döneminde ama Mart ayı yaklaştığı için sürekli bağırıyor. Kızgınlık dönemi geçsin ondan sonra kısırlaştırırız dedik ama kızgınlığı hiç geçecek değil. Birde Mart ayına 1 ay süre var. Nasıl yapacağız hiç bir fikrim yok. Daha önce de kedi besledik birisi fip virüsünden diğerini ise zamanında aşı yaptırmadı babam. O zaman da gençlik hastalığından öldüğünü biliyorum.​

Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz. Bizde evimizde bir tane erkek tekir besliyoruz. Şu an resmen camlarda geziyor. Gözü sokakta, bizimkide henüz yavru sanırım 7-8 aylık civarında, sokaktan sahiplendiğimiz için malesef yaşını tam bilmiyoruz. Benim korkum bu kızgınlık döneminde çişini sağa sola yapması... Biz sürekli takip ediyoruz... Size önerim onunla sık vakit geçirin oynayın vs yorulsun, yorgun olursa bu süreci biraz daha sorunsuz atlatabilir diyebiliriz.

Hasip bey, hoşbulduk. Bizim kedimizde sokak kedisi idi. Benim odam apartmanın önüne bakıyor ve o bölge genelde boş arazi. Penceresine çıkar bizim kızımız aşağıyı izler. Sokak hayvanlarımızı da besliyoruz. Kuru ve yaş mama ile. Bu sağa sola çiş yapma olayı; benim yumak isminde bir oğlum vardı. Fip virüsünden öldü. O çok yapardı kısırlaştırılmadan önce. Genelde çok oyuncu ve uykucu bir kız. Allah'ın bizlere emaneti onlar..

Geri