omer5941
Üye
- Ad Soyad
- Ömer Sarıbıyık
- Meslek
- Öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Merhaba yetiştirici ağabeylerim.Benim adım Ömer.13 :utangac: yaşındayım.Çerkezköy/Tekirdağ'da yaşıyorum.12 tane güvercinim var.İşe 4 tane ile başladım.Sonra babam yavru bir şebab getirdi.Sonra bembeyaz bir güvercin kendisi geldi.Babam sonra şebaba eş getirdi ve o da yavruydu.Sonra sarı beyaz bir taklacı kendisi geldi.Kendisi gele gele 13 tane güvercin oldu.Fakat babam iki tane postayı verdi.Sonra bir tane daha beyaz;bir tane daha siyah beyaz geldi.
Fakat iki posta çift olunca kümese gelene saldırıyor.Babam ondan duvara tahta çaktı ve beyaz olan hemen bir ev kaptı.Ondan lakabı paşa Siyahları verince bir şeker ile başka bir tür (şebaba benzer) kümesi kaptı
Lodostan yağmur yağdığı zaman yağmur damlaları direk güvercinlerime geliyor.Fakat şükür ki hastalıkları yok.
Bu da Paşa'nın Resmi (Dünyaları verseler bu güvercini değişmem)
Fakat iki posta çift olunca kümese gelene saldırıyor.Babam ondan duvara tahta çaktı ve beyaz olan hemen bir ev kaptı.Ondan lakabı paşa Siyahları verince bir şeker ile başka bir tür (şebaba benzer) kümesi kaptı
Lodostan yağmur yağdığı zaman yağmur damlaları direk güvercinlerime geliyor.Fakat şükür ki hastalıkları yok.
Bu da Paşa'nın Resmi (Dünyaları verseler bu güvercini değişmem)