Creation
Üye
- Ad Soyad
- Mehmet Yetkin
- Meslek
- Bilgisayar Teknikeri
- İlgi Alanı
- Kediler
Merhaba Herkesi Keyifli Forumlar Dilerim Öncelikle 1 2 Aydır Sürekli Takip Ettiğim Bir Forum Yaklaşık Salmalar İlaçlar Yemleme Hakkındaki Tüm Konuları Okudum Sayılır Günlük En Az 4 5 Saat Geçirdiğim Bir Forum Gerçekten Çok Kaliteli Faydalı Konuların Olduğuna İnandım İnanıyorum, Tabikide Herzaman Söylediğim Gibi Öğrenmeni Yaşı Yoktur Bir Bilgi Bin İlim Demektir , Yönetici Arkadaşlardan Bizler Gibi Hayvan Sever Abiler Kardeşler Arkadaşlar İçin Bu Siteyi Kurdukları İçin Teşekür Ediyorum.
Dünyadaki Tüm Canlılar En İyi Şekilde Yaşamayı Hakeder ! Hayvanları Sevmek İnsanın Kendisini Sevmek Gibidir Bir Canlıyı Sevmeyen Kişi Aslında Kendini Sevmiyor Demektir. Zulm Eden Kişi Elbet Sonunda Yaptığı Zulmun Hesabını Verecektir.
İsim : Mehmet Yetkin
Yer : Aydın
Lise Yıllarımda Çok Güzel Kuşlarım Vardı Sansar Ve Hırsızlıktan Dolayı 30 40 Kuşum Heba Olmuştu Ozamandan Beri Birdaha Beslememiştim Kendime Kızmıştım Sansarda Attığımız Betonu Kazarak Girdiği İçin Babamı Suçladım Lise Bitimine Kadar Çocukluk İşte Şimdi Yeniden Beslemek İstiyorum Yeniden Başlıycam İnşallah Nasip Olursa
Dünyadaki Tüm Canlılar En İyi Şekilde Yaşamayı Hakeder ! Hayvanları Sevmek İnsanın Kendisini Sevmek Gibidir Bir Canlıyı Sevmeyen Kişi Aslında Kendini Sevmiyor Demektir. Zulm Eden Kişi Elbet Sonunda Yaptığı Zulmun Hesabını Verecektir.
İsim : Mehmet Yetkin
Yer : Aydın
Lise Yıllarımda Çok Güzel Kuşlarım Vardı Sansar Ve Hırsızlıktan Dolayı 30 40 Kuşum Heba Olmuştu Ozamandan Beri Birdaha Beslememiştim Kendime Kızmıştım Sansarda Attığımız Betonu Kazarak Girdiği İçin Babamı Suçladım Lise Bitimine Kadar Çocukluk İşte Şimdi Yeniden Beslemek İstiyorum Yeniden Başlıycam İnşallah Nasip Olursa