Selanik hakkında bir soru?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 71kahraman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

71kahraman

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Sercan Kahraman
Meslek
bilgisayar
İlgi Alanı
Eklem Bacaklılar
Selamun Aleyküm arkadaşlar benim bi selaniğim var arada dönüyor ama uçarken arada TAKLA atıyor kuşun bir derdimi var acaba teşekkür ediyorum.

sevgili arkadaşım yazından anladığım kadar birtane selaniğin var ya kümesin den kaynaklanıyor veya selaniğin kırma olabilir yinede kuşunu düz uçan bir kuşla uçurmanı tavsiye edebilirim[bongo)

Kanı taklacıdan geliyo olabilir..Bi resmini koyarsan daha çok yardımcı olabiliriz..

kuş kızgınlıktan göte kalır takla atar önemli değil o dönüyosa bende çapar var kuş dönmekten aptal oluo ama taklada atıo götede kalıo

Teşekkür ederim selanik kırma değil 17 kuyruklu genç yeni dönmeye başladı macır.

Zamanla düzelecek merak etme. Çok takla atması Çok keskin dönüşlü olacağına İşarettir.

Arbuzik' Alıntı:
takla atan döneği izmirde kümese bile sokmazlar. en istenilmeyen şeydir.
ya arkadasım bende izmirde oturuyom ben donek beslıyom ama bı cok yere kus seyretmeye gıdıyom hıc oyle bısey duymadım takla atan kusu kumese sokmam dıye..önemlı olan pırıltıya yapmaması saygılar

S.A öncelikle Benim Görüp Büyüklerimden Öğrendiğim Kadarıyla Bİr Döneğin Takla Atması Normal Karşılanabilecek BİŞeydir.Kuş Neşedende Atabilir.Ama Bunu Bİr uçuşta Çoğukez Yapıyosa Kanında Karışma Olabilir Ayrıca Bİr Döneğin YErde Kanatlarını Çırparak Takla Atması O Kuşun Çok İyi Bİr Dönüşlü Kuş Olduğunu GÖsterir.Sİz Yılmadan Ucurup Hareketlerini İzleyin Derim DEğişim Olucakmı bakalım saygılar

selamlar,kuşun eğer taklanın yanında muhteşem dönüşleride varsa damızlık etmende sakınca yok bence dönekliğin fazla olmasından ileri geliyordur.fakat iyi dönüş yapmıyorsa beslemeye gerek yok derim,saygılar

Geri