selaniklerimde genel durgunluk

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan recov
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

recov

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Recep ŞEN
Meslek
Öğretmen
İlgi Alanı
Köpekler
arkadaşlar herkese merhaba uzun süre mardin besledikten sonra Selanik beslemeye başladım kuşlarım tüyünü attıktan sonra genel bir durgunluk görüyorum. erkekler hiç ötmüyor. kuşlar yem yiyor ama hiç hareketli değiller . ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim. bursada zafer mahallesinde oturuyorum. herkese hayırlı günler.

recov' Alıntı:
arkadaşlar herkese merhaba uzun süre mardin besledikten sonra Selanik beslemeye başladım kuşlarım tüyünü attıktan sonra genel bir durgunluk görüyorum. erkekler hiç ötmüyor. kuşlar yem yiyor ama hiç hareketli değiller . ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim. bursada zafer mahallesinde oturuyorum. herkese hayırlı günler.
BURSA'MIN DEĞERLİ ÖĞRETMENİ GEÇMİŞ OLSUN..0 536 373 04 51

ileti189768.html#p189768

teşekkür ederim türker kardeşim kuşlarım çok değerli bana üsküpten hediye geldi o yüzden kaybetmek istemiyorum. dediklerini uygulayacağım hayırlı günler.

DURGUNLUK ; SIKINTI HABERCİSİDİR.

recov' Alıntı:
teşekkür ederim türker kardeşim kuşlarım çok değerli bana üsküpten hediye geldi o yüzden kaybetmek istemiyorum. dediklerini uygulayacağım hayırlı günler.
KUŞLARIMIZ DA , ÇOCUKLARIMIZIN ÖĞRETMENLERİ DE BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİDİR.

İLAÇLARI ; 24 SAAT DİNLENMİŞ ,KAYNAMIŞ SOĞUMUŞ , SAF SU ...GİBİ KLORSUZ OLMALARINI TERCİH EDİN.!

İYİLEŞTİKTEN SONRA VEBA ,SALMONELLA VE ÇİÇEK AŞILARINI YAPALIM.

KIŞIN İLAÇLARI KULLANIP , YAZIN YAVRU DÖNEMİNE TERTEMİZ GİRELİM..

*MARİFET * DEĞERLİ GÜVERCİN BESLEMEK DEĞİL ! '' SAĞLIKLI GÜVERCİNLER '' BESLEMEKTİR.

Geri