SEN RAHAT UYU ŞEHİDİM......

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuscuozi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuscuozi

Üye
www.amasyaguvercin.eniyiforum.net
Ad Soyad
Özay TORUN
Meslek
SEYEHAT ACENTASI İŞLETMECİSİ
İlgi Alanı
Kuşlar
15.10.2008 Tarihinde Hakkari ili Çukurca İlçesi kırsalında düştükleri hain pusu nedeniyle çok sevdiğimiz değerli kardeşimiz FERHAT ERDİN' i rütbelerin en üstünü ve en kutsalıyla ŞEHİT'lik mertebesiyle ebedi istiraatgahına bugün uğurluyoruz.Şehidimize "ALLAH"tan rahmet kederli alilesine ve tüm Türk halkına baş sağlığı dileriz.

Bizler günlük yaşantımıza devam ederken, onların evleri alev alev... Bizler sıcacık odalarımıza çekilip, sıcacık yorganlarımıza sarınırken, onlar biz bunları yapabilelim diye, soğuk topraklara sarındılar. Başsağlığı dilemek bile yetmiyor ki...
İçim parçalanarak bende Türkiye me başsağlığı diliyorum.Tüm şehit ailelerinin ellerinden saygıyla öpüyorum.Başsağlığı dilemekten başka birşey yapamadığımız içinde utanarak bizlere haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

[isikli]TERÖRÜ LANETLİYORUZ[/isikli]

Şehidimizin ailesine başsağlığı diliyorum, ateş duştuğu yeri yakıyor,bir daha yaşanmaz diyoruz ama nafile, başımızdakiler birşeyler yapsın artık.

brate' Alıntı:
Bizler günlük yaşantımıza devam ederken, onların evleri alev alev... Bizler sıcacık odalarımıza çekilip, sıcacık yorganlarımıza sarınırken, onlar biz bunları yapabilelim diye, soğuk topraklara sarındılar. Başsağlığı dilemek bile yetmiyor ki...
İçim parçalanarak bende Türkiye me başsağlığı diliyorum.Tüm şehit ailelerinin ellerinden saygıyla öpüyorum.Başsağlığı dilemekten başka birşey yapamadığımız içinde utanarak bizlere haklarını helal etmelerini rica ediyorum.

[isikli]TERÖRÜ LANETLİYORUZ[/isikli]

çok doğru söylemiş bütün dediklerine katılıyorum ve bütün şehit ailelerine bassağlığı diliyorum

ELEMİM

Şehidimizin ailesine baş sağlığı, kendisine Allah'tan Rahmet diliyorum. Umarım kökleri kazınır..

O Kİ EN YÜKSEK MERTEBELERE ÇIKTI ARAMIZDAN AYRILDI.
SANMASINLAR Kİ KANI YERDE KALICAK HEPSİNİN HESABI SORULUYOR SORULACAKTA.

Ferhat kardeşime "ALLAH"tan rahmet kederli alisine baş sağlığı diliyorum.

Geri