ŞENOL COCA nın hünkarileri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan şenol coca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Beğenirmisiniz bilmem ama ben beğenip besliyorum

Ben şahsen hünkarilerinzi beğendim Şenol abi.Beğenilmeyecek bir taraflarının olduğunuda zannetmiyorum,kuşların vaziyeti geyet açık.Özellikle maviler çok güzeller Maşallah.Şeker kanatlar ve paralılarda ona keza.Paylaştığınız için teşekkür ederiz.Bol ve sağlıklı nesiller elde etmenizi dilerim.

beğenmeyen utansın.gerçekten güzeller şenol abi.zaten eskiden beri içimde kaldı bu hünkariler.ama taklacı sevdası ağır bastı.

Selam
Şenol abi hünkarileriniz çok güzel allah nazardan saklasın maşallah siz beğenerek baktıktan sonra başkalarının yorumu bence önemli değil paylaşım için teşekkürler....

kardeşim herkes gücüne ve bütcesine göre kuş besler.senin kuşlarında yerli ırk olarak gayet güzel.inşallah bol yavru alırsın.

maşallah güzel kuslar allah can peklıgı versın abıcım begenılmeyecek kuslar mı bunlar maşallah

Şenol kardeşim kuşların uyumu süper bence her kümesde olması lazım bir sanat eseri gibi duruyor.Allah bol yavrular aldırsın.

Önce tebrik ederek başlamak istiyorum kuşlarınız ve görüldügü kadarıyla kümesleri çok güzel Allah tüyü kadar yavru nasip etsin. Benimde hayranlık alanıma bu kuşlar giriyor.Bende besliyorum ama eksiklerim var tabiki sayenizde ve sitenin üstadlarının yardımlarıyla iyiye gitmeye çalışıyorum.Bu güzellikleri sitede yayınlayıp bizimle paylaştıgınız içinkendi adıma çok teşekkür ederim.msn mi vererek gerektiginde sizinle kuşlar hakkında görüşmek isterim tabiki kabul ederseniz.[email protected]

Maşallah, Maşallah güle güle besleyininz inşallah :)

Kuşlarınız gerçekten çok güzel bende ilerde bu cins kuşlar beslemek istiyorum bu konuda bana yardımcı olmak isteyen arkadaşlar varmı acaba?....

ewt üstadım cok güzeller Rabbim Tüğleri kadar ömer versin Tüğleri kadar Çoğalmanı Nasaip etsin Gercekten Bu şekilde itinayla Kuş bakan abilerimi kardeşlerimi görünce Tüğlerim diken diken oluyor Başarının devamını dilerim Sağlıcakla kalın...

Geri