Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben şahsen hünkarilerinzi beğendim Şenol abi.Beğenilmeyecek bir taraflarının olduğunuda zannetmiyorum,kuşların vaziyeti geyet açık.Özellikle maviler çok güzeller Maşallah.Şeker kanatlar ve paralılarda ona keza.Paylaştığınız için teşekkür ederiz.Bol ve sağlıklı nesiller elde etmenizi dilerim.
Selam
Şenol abi hünkarileriniz çok güzel allah nazardan saklasın maşallah siz beğenerek baktıktan sonra başkalarının yorumu bence önemli değil paylaşım için teşekkürler....
Önce tebrik ederek başlamak istiyorum kuşlarınız ve görüldügü kadarıyla kümesleri çok güzel Allah tüyü kadar yavru nasip etsin. Benimde hayranlık alanıma bu kuşlar giriyor.Bende besliyorum ama eksiklerim var tabiki sayenizde ve sitenin üstadlarının yardımlarıyla iyiye gitmeye çalışıyorum.Bu güzellikleri sitede yayınlayıp bizimle paylaştıgınız içinkendi adıma çok teşekkür ederim.msn mi vererek gerektiginde sizinle kuşlar hakkında görüşmek isterim tabiki kabul ederseniz.[email protected]
ewt üstadım cok güzeller Rabbim Tüğleri kadar ömer versin Tüğleri kadar Çoğalmanı Nasaip etsin Gercekten Bu şekilde itinayla Kuş bakan abilerimi kardeşlerimi görünce Tüğlerim diken diken oluyor Başarının devamını dilerim Sağlıcakla kalın...