şerafettin KARAÖZ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SEREF
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

SEREF

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ŞEREF
Meslek
ÖZSOY
İlgi Alanı
Tüm kuş doslarına selamlar ,ben Kırklarelin den Şeref bugün siteye aranıza yeni katıldım .Kendimden azıcık bahsedeyim istersenız böylece tanışmış oluruz .Ben çocukluktan beri mardın tabir edilen oyunkuşu yetiştiricisiyim 34 yaşındayım memleketin değişik yörelerinde meslek icabı bulundum,heryörede arkadaş edindim bu merağımı paylaştım .değişik hayvanları izleme şansım oldu kendi adıma az biraz tecrübe sahibi oldum nacizane kendi adıma tabi bu iş dipsiz bir kuyu gibı öğrenmeye halen devam ,hiçbir dönemde satıcı ticarat erbabı olmadım var olanı doslarla paylaştım bu işten 5 ytl dahi elime almadım bu merak tamamem zevk ve paylaşım işi ben bu şekilde düşünüyorum buradanda ümüt ediyorum güzel dosluklar kurarak tecrübe leri temennileri bu hobiye it güzellikleri paylaşalım temennım ve beklentim bu yönde tekrar hepinizi selamlıyor ve bol keyifli paylaşımlar diliyoru .iyi akşamlar .ŞEREF.

Re: tanışma

a.s arkadaşım çorluya gelirsen tanışmak isterim.ben makara besliyorum ama farketmez

selam değerli dostum ,meslektaşım ve arkadaşım şeref...aramıza hoş geldin .. bu site içinde bir çok dostluklar kuracaksın..bizim başka sitelerden bir farkımız var oda her kese kapımızı açarak önce dost, arkadaş olmak ve beraberinde paylaşımlarda bulunmaktır..sen de bizim aramıza geldin ya artık burada bir sürü paylaşımın için de olacaksın sitemiz senin le güç bulacak senden de alacağımız feyz lerle bizde eksiklerimizi tamamlayacağız..değerli dostum tekrar hoşgeldin der hayırlı uğurlu olmasını dilerim ..bol paylaşımlar..

Şeref bey aramıza hoş geldiniz.

s.a şeref bey aramıza hoşgeldin umarım güzel dostluklar kurar bilgi paylaşımında bulunuruz?

TÜM GERCEK KUŞCULARA SELAM OLSUUNN

SAYGILAR

Şerafettin Bey aramıza hoşgeldiniz.
mesajınızdan anladığım kadarıyla siz gerçek kuscu diye tabir ettiğimiz bu işe gönül vermiş,ticari amaç gütmeyen,ülkemiz kuşculuğunun gelişimi için uğraşan çok değerli bir abimizsiniz.
sizin gibi abilerimizin katılımıyla burada daha da güçleneceğimize ve güvercin camiasına faydalı işler yapacağımıza inanıyorum.

Ailemize tekrar hoşgeldiniz.

Bu sıcak karşılamadan dolayı tüm arkadşlara teşekür ederim.Aynı duyguları paylaşan tüm KUŞ DOSTLARINA saygılar sunarım..selamlar.ŞEREF.

değerli kardeşim şeref beyin kümes lerimi ziyarete geldiğin de çekilmiş iki kareyi sizlerle paylaşmak istedim...

Aramıza hoşgeldiniz inşallah sitemizde iyi vakit geçirirsiniz...

Geri