Serçe Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rahmiay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

rahmiay

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
rahmi yıldırım
Meslek
satış
İlgi Alanı
Merhaba,

Acil olarak 20-30 tane kadar serçe arıyorum. İstanbul.
Buraya cevap yazabilir veya özelden bana mesaj atabilirsiniz...

elekli yada girip cıkamıyacakalr ısekılde bır tuzak yapp 1 gunde yakalarsınn

Merhaba,

Tuzak hakkında kısaca bir bilgi verebilir misin.
Girip çıkamayacakları kısmını alayamadım...

Ben de elek olayını düşündüm. Eleğin altına bir torba koyacağım. Elek ile kuşu yakaladıktan sonra da altındaki torbayı kalırmaya çalışıcam.

öncelikle serceler ne için lazımm dolma yapmıyacanız degılmı ona göre yardımcı olucam xD

Açıkça söylemek gerekirse bir sağlık probleminde kullanılacak. Eğer faydalı gelirse buradan bilgi veririm hastalığı. Sonuç olarak yakalanan kuşlar öldürülecek.

hmm insan saglıgına faydalı olabılıcek bır bılgıye ulasılıcaksa denemekde fayda var derım.
öncelikle kuş yakalamayı ya elekle yapa bir tuzak yardımıyla tuzaga bızım burada mısıneyle oruyolar.
ilk once elekle ugrasıcaksanız elek yada daha buyuk bır cısım kullanın malum serceler sürüle gezerler geneldee o sekılde deneyın 3-5 3-5 yakalarsınız.
diger yontem bir mısıne alıp bu mısınenın bır ucuna kucuk bir halka olucak sekıdle dugumcukleyıp dıger ucunu o halkanın ıcınden gecırerek ve bu sekılde mısınelerden 5-6 sayıda yapıp yan yana yada bır alanı kaplıyacak sekılde yere koynak ama mısıneneın her yerı yerle paralel olmamalı bazı yerlerı bıraz havada kalmadıı kı kus uzerınde gezerken ayagına takılıp yavasca halkanın kapanmasını saglamak. bu halkaların tam ortasına eklemk yada bugday bence bugday daha ıyı olur ekmeyı kaptıkalrında ucabılırler cunku.
bir baska yontemde zaten ölücekelr diyorsanız ölü ele gecırmek. fare kapanı ile yakalamak. AMA FARE KAPANLAR IYENI OLSUN HICBIR OLAYDA KULLANIMIS OLMAMALI ÖZELLİKLE FERE YAKALANMAMIS OLSUNALR CUNKÜ FARELER HASTALIK TASIYAN CANLIALRDIR. O YUZDEN YENISINDEN ALIP KULLANINIZ.

ANLAMADIGINIZ BIR HUSUS VARSA TEKRARDAN ANLATABILIRIM.

BİRDE RİCAM ÖZELDEN NE HASTALIGINDA KULLANILDIGINI YAZARMISINIZ.

Eyvallah saolasın.

Ama galiba görmeden anlayamıcam bu sistemi.

bu aksam resımlerı atarım xD ama normal ıple yaparımm mısıne yok xD

Yabani hayvanları ,yakalamak, satmak kanunen yasaktır.Bu sitede bu tür konuların hep karşısında olduk.Lütfen siteye üye olurken forum kurallarını okuyunuz.

Pardon ama satmak konusunda herhangi bir ifade veya kelime gördünüz mü yazdıklarımda. Belirttiğim üzere bir sağlık problemi için kullanılacak.

Hastalık için kullanmanızdan dolayı birşey demiyorum benzerlerini duymuştum size yakalamanız için büyük balık kepçeleri ve ağları tabi aralıkları ağın küçük olcak kaçmasın diye ekmek ve benzeri şeylerle kandırıp ağla yakalayabilirsiniz tabi yaza doğru daha çok serçe bulabilirsiniz.

Yaban hayvanlarının yakalanması bakılması hangi nedenle olsun bir işte kullanılması yasaktır.Bu sitedede böyle ilanverilmesine anlam veremi yorum.

Geri