kral dodi
Üye
- Ad Soyad
- doğuş ugurlu
- Meslek
- ögrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kral dodi' Alıntı:şeref abi ben gerçek ten sizz büyüklerimin yolunda dan gitmek istiom ama herkez kendine bir pay çıkardıyor ben gerçekten şeref ustanın kuşlarının büyüklügünü paylaşmak istiyorum üslübumda tarz olarak yanlış bir hata bulduydusanız özür dilerim benim amaçım yalan konuşmadan gerçekten kuşların damarının kaybolmadan üretilmesidir kral dodi saygılarımla
selamun aleyküm burda kimse senin kuşların kötü diyen yok dodi . sen çıkıyosun millete rest çekiyosun resti çekerkende karşındakinin blöf yapmıyacağını düşünerek insanlar poker masasına oturur ben seref ağanın kuşlarından beslemem ama besleyen arkadaşlarım var ama seref aganın kuşları nın arap takkalı soyununda saim usta kuşlarının kırığı olduğunu unutmayasın . sezai .ustadan giden üçtane kuşdan üredi .hasköylü şevket amcanı bulurda ondan bilgi alırsan sana herşeyi söyler . rest cekerken dikkatli ol elde ne kuşlar varkral dodi' Alıntı:ankarada rahmetlik ustamın kuşlarını öldükten sonra herkes kendine bbir pay çıkırıyor kuşlar bu kadar degerli olmasa kimsi ismini anmaz üretim müthiş de oynadılar fakat atmaça dirlik bulamadk alh nasip ederse bu sene üretip uçurup kuşların ne oldunu ankaraya izleteçem kral dodi
aslanım resimde nereden anlıyacak müdür saim ustanın özü oldunu anlat ta bizde örenelim sen kendin yazma sana şunu yaz bunu yaz dien ustanı n ismini söyle onla görüselim.hangi özelliği saim usta kuşunun öz özellini belirtio dişi arabınkral dodi' Alıntı:degerli büyüklerim ben resimlerini gönderdim gerçek kuşlar bunlar fakat bazı büyük abilerimiz elerinde olmadığı halde rahmetlik şeref ustanın arap takalıları die kendilerine pay çıkartıyolar ben ne poker masası bilirim nede kahwe yolu bilirim warsa yoksa okulwe kuşlarım 15 yaşımda bi çocuk da şeref ustanın araplarının büyüklügünü ispat etmeye çalışıyorsa bundan iyi birşey mi war kim ne besler se beslesin benim umrumda deyil bazı büyüklerimiz şeref ustanınkuşlarına sahibim die kendilerine mefat peşindeler sayın müdürüm resimlere dikkat etiysen arap dişi saim ustanın özlerinden olduğunu anlardın benim yaşımmın küçüklüğüne başlayın!!!!
yeğen biz saim ustanın çıraklarıyız özü derken saim usta öleli 34 sene oldu bizdebile üçüncü göbek özleri var .şimdi burda karar verde seref usta kuşumu saim usta kuşumu bunlar çelişkili olma ben kahve olarak sana konuşmadım zaten rest çekiyosun ortaya çekerken elindeki kuşların soyunun kimden geçtiğnin sana şevket amcandan bilgi al da öyle konuşmanı söyledim öyle saim usta kuşlarına benziyen arap takkalıları kuş pazarında binlercevarkral dodi' Alıntı:degerli büyüklerim ben resimlerini gönderdim gerçek kuşlar bunlar fakat bazı büyük abilerimiz elerinde olmadığı halde rahmetlik şeref ustanın arap takalıları die kendilerine pay çıkartıyolar ben ne poker masası bilirim nede kahwe yolu bilirim warsa yoksa okulwe kuşlarım 15 yaşımda bi çocuk da şeref ustanın araplarının büyüklügünü ispat etmeye çalışıyorsa bundan iyi birşey mi war kim ne besler se beslesin benim umrumda deyil bazı büyüklerimiz şeref ustanınkuşlarına sahibim die kendilerine mefat peşindeler sayın müdürüm resimlere dikkat etiysen arap dişi saim ustanın özlerinden olduğunu anlardın benim yaşımmın küçüklüğüne başlayın!!!!
yanlışı yanlışla kapatmaya kalkıyosun berber farzlı abi sağ yaşıyor kütahyda kuş için adamıda öldürdün yeğnim sen saim usta kuşlarından perçemli çıkmaz şimdi sana soruyorum pazardan kaç kuruşa aldın bu kuşlarıda polemik yapmağa kalktınkral dodi' Alıntı:rahmetlik dedem saim ustanın komşusu babam 50 senelik kuşçu araplardan 70 yılında 80 yılına kadar saim ustanın araplarını uçurdu rahmetlik berber fazlı dede ölmeden önce dedeme 2 çift bırakmış dumanlı kirli perçemliler kanatlarının altı mürekepli dalga dalga