SERKAN BAĞATUR 2012 TAKKALI BOZDUMANLIKİRLİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAMINALEYKÜM
SERKAN'I BU SENE BAYAĞI HIRSLI GÖRDÜM:)) KAR KIŞ YAĞMUR ÇAMUR DEMEDEN KUŞLARA HİZMET VERİYOR.ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.KUPASINIDA BİRDAHA TEBRİK EDİYORUM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7NRl9ch40eY&list=HL1326816830&feature=mh_lolz[/youtube]

MASALLAH ELİNİZE EMEGİNİZE SAGLIK KAR KIS ATMACA AZİMLİ KİŞİYİ YILDIRAMIYOR YETERKİ YAPTIGI İŞİ SEVSİN EMEK VERSİN KARSILIGIDA OLUYOR SERKAN KARDESİMİZ ÜŞÜMEMİŞTİR BİLE KUSUN VERDİGİ ZEVK VEDE EMEGİN KARSILIGI DAHA DA ISITMISDIR KENDİSİNİ HEP DERDİM KARDA UÇMAZ YAGMURDA UÇMAZ ENSEDE TÜYDE UÇMAZ RÜZGAR DA UÇMAZ YOK HAVA ÇOK SICAK UÇMAZ NE ZAMAN UÇACAK KUS KARDESİM DERDİM NAZIM GEÇTİKLERİNE KIZARLARDI BANA SONRA HAK VERİR OLDULAR BU GÖRÜNTÜDE KENDİMCE SÖYLEMLERİMİN KARSILIGI OLSA GEREK MASALLAH SERKAN KARDESİM TEBRİKLER GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ BASARILARINIZ DAİM OLUR İNSALLAH
KUPALARIYIN BOL OLMASI DİLEGİ İLE

SAYGILAR

Maşallah hakikaten uçacak kuş için herşey bahane , Atasözü varya ''Oynayamayan gelin yerim dar dermiş '' diye bizlerinkide o misal :) uçuran uçuruyor .. Alışık uçankuş yerine zaten hisleri ile geliyor , bazı şeyleri karakteristik leşiyor kuş kuşolduktan sonra ..

Bizim kuşlar karda ilk kalkınca yerini bile kestiremiyor bazen, çünki uçmaya alışık değil ilk kafa karışıklığında çuvallayı veriyor ..

İki hafta kadar önce kızma bir erkeği bellki 3 -4 km uzağa hediye ettim , sonra birgün bir baktım yabancı bir kuş geziyor, kuşları çıkardım ufaktan pırıltı verdim , yerde kuşları görünce havadan hemen sıktı bir iki baş oynayıp indi , bizim hediye kuş gelmiş, ama öyleki alttan kuş göstermesek kümesin yerini dahi kestiremiyor .. Uzaktan uzaktan turlar atıp dolaşıyor , kuş göstermesek belki selam dahi vermeyecek .. Düzenli uçankuş , havadaki kuş , daima sağlıklı ve akıllı oluyor , sahibide her koşulda kuşuna güvenerek uçurabiliyor ..

Allah bozmasın dahada artırsın diyelim ,keyifle besleyin Maşallah .. selamlarŞEREF

hasan iyi yere tezgah açtın yağmus çamur dinlemiyosun ha :))) serkanın emeğine senin eline sağlık kardeşim, maşallah çok güzel başlamış, diyorum ya serkan klasiği...

Selamun Aleyküm
İşte kuşçuluk bu soğuk demiyeceksin,kar demiyeceksin kuş uçuracaksın oynatacaksın seyredeceksin ve bizlere de izlettireceksin ondan sonra yeri ve imkanı olduğu halde kuş uçurmayıp masa muhabbetçisini dinleyeceksin yok böyle bir şey bu vesile ile bu karlı kış gününde bu kuşu uçurup bizlere izleten Serkan BAĞATUR kardeşime ve soğuk havaya karşı direnci az olmasına rahmen bu çekimi yapıp bizlere izleten Hasan DEDEBAL kardeşime çok teşekkür ediyorum.Selamlar

1980 ve 1990 aşağı yukarı tabi depreme kadar rahmetli Ahmet abimle 18 sene kuş uçurmuşuz. eskiden adapazarında kar çok güzel yağardı eskiler bilir 3 ay kar yerde kalırdı. serkanı görünce aklıma o günler geldi ufak tüpü yakar öyle beklerdik kuşun oyununu bir demlik çay bazen iki demlik urfadan getirilen kaçak çay çok güzeldi tabi o günler her şey eskilerde kaldı .ne zaman kuş uçursam ne zaman elime kuş alsam rahmetli Ahmet abim gelir aklıma şimdi burda olsada görse diye bunları çok severdi.KARDEŞİM SERKAN ELİNE SAĞLIK NERELERE GÖTÜRDÜN BENİ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN

KAR KIŞ DEMEDEN UÇURUP BİZLER İÇİN BU VİDEOYU HAZIRLADIĞINIZ İÇİN TEŞK EDERİM..AYRICA KUŞ GÜZEL MAŞALLAH..

s.a öncelikle zor şartlar altında güzel videon için teşekkürler kuşların çok güzel karda her kuş uçmaz sapıtır zaten kuşta kalkışta hızlı kanat çırpıyor ürküyo daMAR SAĞLAMKİ KAYBOLMUYO

S.A. Bu ağır kış şartlarında, kar, soğuk demeden böyle güzel bir kuşun videosunu çektiğiniz için sizi tebrik ederim. Çoğu kişi karda kayıp olacak diye kuşlarını dışarıya bile çıkarmaz. Kuşun yere gelişi, kanat sesi çok güzel, zamanla oyun mesafesini de artırır. Emeklerinize sağlık.

Serkan kardeşim bu karda kışta böyle bir kuş uçurup bize seyrettirdiğin için önce emeğine

sağlık.

Bize bu video çekimini yapıp izleten Hasan kardeşiminde ellerine ve emeğine sağlık.

Güle güle besle güzel kuş,tüyü kadar ömrü olsun.

Selamlar sağlıcakla kalın.

şenol tunç' Alıntı:
Serkan kardeşim bu karda kışta böyle bir kuş uçurup bize seyrettirdiğin için önce emeğine

sağlık.

Bize bu video çekimini yapıp izleten Hasan kardeşiminde ellerine ve emeğine sağlık.

Güle güle besle güzel kuş,tüyü kadar ömrü olsun.

Selamlar sağlıcakla kalın.

videoyu göremiyoruz silinmişmi????sayfada görünmüyor??..

tamam dır.bizim netten kaynaklı bi sorunmuş izledik videosunu.hava açıkmış yazılarda kar kış kıyamet denilince.??.öyle abartılı bi hava deyilmiş arkadaşın yeride sanayide galiba etrafı açık ferah sakin biyer tam kuş uçurup söküp oynatmak için güzel bi yerde besliyo.kolaylama kuşta kaybetmez.kuşunda maşallahı var beğendik.kardeşimizi kupası içinde tbrk ederiz.

Geri