Maşallah hakikaten uçacak kuş için herşey bahane , Atasözü varya ''Oynayamayan gelin yerim dar dermiş '' diye bizlerinkide o misal

uçuran uçuruyor .. Alışık uçankuş yerine zaten hisleri ile geliyor , bazı şeyleri karakteristik leşiyor kuş kuşolduktan sonra ..
Bizim kuşlar karda ilk kalkınca yerini bile kestiremiyor bazen, çünki uçmaya alışık değil ilk kafa karışıklığında çuvallayı veriyor ..
İki hafta kadar önce kızma bir erkeği bellki 3 -4 km uzağa hediye ettim , sonra birgün bir baktım yabancı bir kuş geziyor, kuşları çıkardım ufaktan pırıltı verdim , yerde kuşları görünce havadan hemen sıktı bir iki baş oynayıp indi , bizim hediye kuş gelmiş, ama öyleki alttan kuş göstermesek kümesin yerini dahi kestiremiyor .. Uzaktan uzaktan turlar atıp dolaşıyor , kuş göstermesek belki selam dahi vermeyecek .. Düzenli uçankuş , havadaki kuş , daima sağlıklı ve akıllı oluyor , sahibide her koşulda kuşuna güvenerek uçurabiliyor ..
Allah bozmasın dahada artırsın diyelim ,keyifle besleyin Maşallah .. selamlarŞEREF