SERKAN BAĞATUR GÖK DİŞİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selamıknaleyküm
Serkan Bağaturun yetiştirmeye çalıştığı gök dişi.Rüzgarın yön değiştirmesinden dolayı aşağıya ve yerinde gelemedi.Kısmetsiz bir kuş her uçuşunda şahin atmaca ne bulursa kendine çekiyor.Hayırlısı olur inşallah.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=c4OSJ1qR02c[/youtube]

S A Masallah güzel kus tabiki rüzgar bozar kusu hem rüzgarla mücadele hemde işini yapmaya çalısması çok etkiler çok begendim kısmetsiz bir kus diyorsunuz işte kus TÜYO yu vermiş uçurmayn damızlık yapın beni kaybedene kadar ugrasmayın ilerde lazım olurum diyor emeklerinize saglık paylasım için tesekkürler

SAYGILAR

bu ne yaaaa ? bu kuş mu ? bu çekim mi ? şaka hasan şaka :)))

hasan kardeş eline sağlık, benim kadar olmasada ıyı cekmıssın :) kusunda masallahı var, serkan klasiği, alıştık kalburüstü kuşlarına, ona da selam söyle hasan kardeş...

maşşallah güzelmiş,kuş fişeğe çıkarken yandan çekiçlemi tenekeye vuruyorsunuz yoksa kanat sesimi)))

tüyü kadar hayrını görün.

Hasan kardeşiminde eline sağlık

selamlar sağlıcakla kalın

Selamun Aleyküm
Hasan kardeşi eline sağlık güzel kuş bu mevsimde bütün olumsuz hava şartlarına rahmen bu kuşu hazırlayıp bizlere izlettiren Serkan Bağatur kardeşimi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.Selamlar

Maşallah..

s.a serkan kardeş siteye koydugun her kuş birbirinden ayrı güzel sitede izledigim en iyi kuş tu diye bilirim emegine saglık

s.a maşallah iyi kuş.ses tonajı mükemmel.yanlız her gelişinde sanki bişeyden ürküyor.bu nedenle tabanı es geçiyor bence.hiç oyuna gelirken bi kaza atlattı mı.güle güle besleyin.iyi uçurmalar.

ankara_expresi' Alıntı:
s.a maşallah iyi kuş.ses tonajı mükemmel.yanlız her gelişinde sanki bişeyden ürküyor.bu nedenle tabanı es geçiyor bence.hiç oyuna gelirken bi kaza atlattı mı.güle güle besleyin.iyi uçurmalar.

Selamınaleyküm
Herkeze yorumları için teşekkür ediyorum.Kuşu çeşitli olumsuzluktan sonra uçurmayı bıraktık.Bir uçumda üç sefer şahin saldırdıktan sonra denge falan kalmadı.Kanatları kesik duruyor.Sırada daha uçmayı bekleyen çok kuş var.Havaların düzelmesiyle hem yarış için idman hem kamera çekimleri için uçacak kuşlar sıralarını bekliyor.İnşallah bir aksilik olmazsa çeker beraber yorumlarız.Arzu eden arkadaşlar gelip canlıda seyredebilir.

mavigalaca76' Alıntı:
ankara_expresi' Alıntı:

Selamınaleyküm
Herkeze yorumları için teşekkür ediyorum.Kuşu çeşitli olumsuzluktan sonra uçurmayı bıraktık.Bir uçumda üç sefer şahin saldırdıktan sonra denge falan kalmadı.Kanatları kesik duruyor.Sırada daha uçmayı bekleyen çok kuş var.Havaların düzelmesiyle hem yarış için idman hem kamera çekimleri için uçacak kuşlar sıralarını bekliyor.İnşallah bir aksilik olmazsa çeker beraber yorumlarız.Arzu eden arkadaşlar gelip canlıda seyredebilir.

Geri