SERKAN BAĞATUR SAKARYA 15-11-2011

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAMINALEYKÜM
ARKADAŞLAR KUŞUN BU VİDEOSU 15-11-2011 DEKİ PERFORMANSIDIR.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f_UJfQa-nR8&feature=related[/youtube]

maşallah sana beee !

maasallah emeginize saglık insallahdaha ii olur saygılar.

Maşşallah tüyü kadar ömrü olsun.

Yetiştiren Serkan kardeşimin ve bu videoyu çekip bize izlettiren Hasan kardeşimin emeğine sağlık.

Maşallah çok güzel.

Maşallah, bu güzel kuşu izlememize vesile olan herkese teşekkürler.

Maşallah o kadar gürültünün arasında sesini duyurmayı başarmış çok güzel bir kuş.
Bizlerle paylaşılmasında emeği geçen herkese teşekkürler.
Güzel günlerde seyretmeniz,seyrettirmeniz temennisiyle..
Selamlar
Khalid

maşallah abi kuş mükemmel olmuş tehlikeli gelişleri bırakmış alllah nazardan korusun

Maşallah Allah ağzınızın tadını artırsın Çok tebrik ederim .. selamlarŞEREF

s.a maşallah demekten başka bişe demek ayıp olur heralde dolu dolu bi hayvan inişi mükemmel

ne ilginç perdahını alırken hiç takla atmıyor ama kuşun maşallahı var iyi kuş

helal be maşallah

Bu kuşa maşallah yetiştiricisinede helal olsun birşey dikkatimi çekti kuşda biraz kilo var gibi buna rağmen seri hırslı oyun yapıyor inişide tam not aldı benden videoyu koyanlara teşekkürler.Kazasız belasız uçurursunuz inşallah.

MASALLAH HASAN KARDESİM ÇOK GÜZEL EMEKLERİNİZE SAGLIK

VALLA NE YALAN SÖYLEYEYİM VİDEOLARI DÖRT GÖZLE BEKLER OLDUK

ALISKANLIK HALİNE GELDİ KÖTÜ ALISTIRDINIZ BİZİ ÇOK BEGENDİM EMEKLERİNİZE SAGLIK

HEDEF YERİNİ SABİTLEYİP YERDEKİ KUSLARIN GEZİNMEMESİNİDE SAGLARSANIZ ÇOKDAHA İYİ OLUR

ÇÜNKÜ BİLİRSİNİZKİ KUŞ KUSUN ÜZERİNE OYUNA GELİR YERDEKİ KUSLAR GEZİNDİKCE UÇAN KUS TEREDDÜTDE KALIR PAYLASIM İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR

maşallah .izlerken keyif alıyoruz . devamını bekliyoruz saygılar.

maşallah sesi taklası yere kalış mesafesi deparı çok iyi net oyun çıkarmış eke olması ve erkek olması artı bir özellik güzel kuş emeğe değer kaç sefer çıkarıp ne kadar uçuyor merak ettim güle güle besleyin

şahin 40' Alıntı:
maşallah sesi taklası yere kalış mesafesi deparı çok iyi net oyun çıkarmış eke olması ve erkek olması artı bir özellik güzel kuş emeğe değer kaç sefer çıkarıp ne kadar uçuyor merak ettim güle güle besleyin

SELAMINALEYKÜM
YORUMLAR İÇİN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM.SERKAN ARKADAŞIMIN UÇURDUĞU BU KUŞ BİR YAŞININ ÜZERİNDE YAVRUYKEN TÜYDEN SONRA VE ŞU ANDA YAVRU BAKARKEN SEYRETTİM İSTİKRARLI BİR KUŞ MAŞALLAH.ŞU ANDA 1-1,5 SAAT GİBİ HAVADA KALIYOR 10-12 TANE SEFER YAPIYOR.BU VİDEOLARI ÇEKTİĞİMDE GÖZÜNDE SULANMA PROBLEMİ VE ALTINDA 15 GÜNLÜK YAVRULARI VARDI.GÖZ PROBLEMİ VE UÇAN KUŞ OLDUĞU İÇİN ERKEĞİ ŞİMDİ YAVRULARIN YANINDAN ALDI.İLAÇ TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR VE HALA HAVANIN GÜZEL OLDUĞU HEMEN HERGÜNDE UÇUYOR.

İzlediğim iyi güvercinlerden biri, maşallah.

Geri