SERKAN BAĞATUR SAKARYA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
SELAMINALEYKÜM SERKAN ARKADAŞIMIZ ÜÇÜNCÜ SEZONDA UÇURMAYA BAŞLADIĞI KİRLİ ERKEK.ALTINDA 15 GÜNLÜK YAVRULARI VARDI.BEŞ VEYA ALTINCI UÇUŞU.BİR SAAT ON ADKİKA KADAR HAVADA KALDI BİRKAÇ SEFERİDE SOHBETE KURBAN GİTTİ.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lBY0Ch-990w[/youtube]

Maşallah sesi soluğu deparı yerinde, Allah sahibine bağışlasın,ben bu kusu sakarya derneğin sayfasındada ızledıgımde ılk su yorumu yaptım kendımce, şu ana kadar ucan kusların arasında bence bırıncı olması gereken bu kusmus ! oradaki cekimlerde tam anlasılamıyor ama burdakı cekımde çok alçağa korkutucu giriyor , tehlikeli hareket, inşallah yanılıyorumdur çünkü kuş çok güzel, selamlar...

kus daha antramana ihtiyacı var yavruyu biraz büyütsün daha ii olur sanırım bendede aynı sekilde antransız kus var agır daha fiseginde insallah bende ceker koyarım güle güle ucurmak nasip etsin saygılarımla..

S A BU VİDEOYU BURAYA YÜKLEYEN HASAN KARDESİMİZE

KUSU YETİŞTİREN SERKAN KARDESİMİZE TESEKKÜR EDİYORUM

GÜZEL HAYVAN MASALLAH ANTREMAN EKSİGİ OLDUGU BELLİ KALKISINA BAKARSAK TEKRAR KIZMAYA YANİ ENSEYEDE DÜŞMÜŞ DÜZENLİ ANTREMANLA ÇOK DAHA GÜZEL OLACAGI HAREKETLERİNDEN BELLİ EMEKLERİNİZE SAGLIK YANLIZ BU GÜZEL ORTAMIN İÇİNE İSTENİLMEDEN SÖYLENEN AGIZDAN KAÇAN ARGO KELİME Yİ HOS BULMADIM PEK ÇOK GENÇ YETİŞENLERİMİZ BİZLERİ ÖRNEK ALAN KARDESLERİMİZİDE DÜŞÜNEREK DAHA DİKKATLİ KONUSABİLİSEK ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL OLUR KANATİNDEYİM

GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ

SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A BU VİDEOYU BURAYA YÜKLEYEN HASAN KARDESİMİZE

KUSU YETİŞTİREN SERKAN KARDESİMİZE TESEKKÜR EDİYORUM

GÜZEL HAYVAN MASALLAH ANTREMAN EKSİGİ OLDUGU BELLİ KALKISINA BAKARSAK TEKRAR KIZMAYA YANİ ENSEYEDE DÜŞMÜŞ DÜZENLİ ANTREMANLA ÇOK DAHA GÜZEL OLACAGI HAREKETLERİNDEN BELLİ EMEKLERİNİZE SAGLIK YANLIZ BU GÜZEL ORTAMIN İÇİNE İSTENİLMEDEN SÖYLENEN AGIZDAN KAÇAN ARGO KELİME Yİ HOS BULMADIM PEK ÇOK GENÇ YETİŞENLERİMİZ BİZLERİ ÖRNEK ALAN KARDESLERİMİZİDE DÜŞÜNEREK DAHA DİKKATLİ KONUSABİLİSEK ÇOK ÇOK DAHA GÜZEL OLUR KANATİNDEYİM

GÜLE GÜLE BESLEYİNİZ

SAYGILAR

SELAMINALEYKÜM MUHARREM ABİ SERKAN KARDEŞİMİZİN KALBİ TEMİZDİR.BUNUN İÇİN VİDEONUN ATILMASINI KENDİDE İSTEMEDİ AMA BEN YİNEDE ATTIM.SAKARYAYA DIŞARIDAN GETİRDİĞİ KUŞLARLA KATKIDA BULUNMUŞ BİR ARKADAŞIMIZ ONUN İÇİN ÇEKİM HEYECANINA VERİYORUM:)))))
iKAZIN İÇİN YİNE TEŞEKKÜR EDERİM.

alidemirsmm' Alıntı:
Maşallah sesi soluğu deparı yerinde, Allah sahibine bağışlasın,ben bu kusu sakarya derneğin sayfasındada ızledıgımde ılk su yorumu yaptım kendımce, şu ana kadar ucan kusların arasında bence bırıncı olması gereken bu kusmus ! oradaki cekimlerde tam anlasılamıyor ama burdakı cekımde çok alçağa korkutucu giriyor , tehlikeli hareket, inşallah yanılıyorumdur çünkü kuş çok güzel, selamlar...

SELAMINALEYKÜM
ALİ KARDEŞİM :) O BAHSETTİĞİN DERNEK SAYFASINDAKİ KUŞ BU KUŞ DEĞİL.BABALARI BİR ANNELERİ FARKLI BİR KUŞ.YAVRULUĞUNDA UÇTU TÜYÜNÜ YAPTI UÇTU BU SENEDE YAVRU BAKARKEN DENK GELDİ UÇUYOR.BİR İKİKERE ŞAHİNDE KOVALADI.BAŞINA BİR İŞ GELMEZSE BÖYLEDE DEVAM EDERDE ÜZERİNE KOYARSA YARIŞA UÇACAK TAMAMEN KISMET İŞİ.

Maşallah kuş güzel emeğinize sağlık...

mavigalaca76' Alıntı:
alidemirsmm' Alıntı:

SELAMINALEYKÜM
ALİ KARDEŞİM :) O BAHSETTİĞİN DERNEK SAYFASINDAKİ KUŞ BU KUŞ DEĞİL.BABALARI BİR ANNELERİ FARKLI BİR KUŞ.YAVRULUĞUNDA UÇTU TÜYÜNÜ YAPTI UÇTU BU SENEDE YAVRU BAKARKEN DENK GELDİ UÇUYOR.BİR İKİKERE ŞAHİNDE KOVALADI.BAŞINA BİR İŞ GELMEZSE BÖYLEDE DEVAM EDERDE ÜZERİNE KOYARSA YARIŞA UÇACAK TAMAMEN KISMET İŞİ.

ucurucunun ısmını gorunce renge vs bakmadan direk o kus dıye algıladım kusura bakmayın :))

SERKAN KARDEŞİM TÜYÜ KADAR HAYRINI GÖR GÜZEL BİR KUŞ,İNŞALLAH BAŞINA BİR KAZA GELMEDEN UÇURURSUN.
SELAMLAR,SAĞLICAKLA KAL.

ARKADAŞLAR AKLIMDAYKEN BİR KONUYUDA YAZAYIM.

SİTEYE VİDEO YÜKLERKEN,SADECE İSİM ZİKREDERSENİZ YORUMLARI OKUMA ŞANSIM OLUYOR.

İÇİNDE OYUN KELİMESİ GEÇEN VİDEO BAŞLIKLARINI İŞ YERİNDEKİ BİL. ENGELİNDEN DOLAYI AÇAMIYORUM.

SİTEYE VİDEO YÜKLEYECEK ARKADAŞLAR BU KELİMEYİ KULLANMADAN(OYUN) VİDEO YÜKLERLERSE HİÇ OLMAZSA YORUMLARINI OKUMA ŞANSIM OLACAK.

GEREKEN HASSASİYETİN GÖSTERİLMESİ DİLEĞİ İLE,SELAMLAR SAĞLICAKLA KALIN.

.serkan arkadaşımız bildiğim kadarıyla adapazarı yarışındaki 2.lik durumunuda koruyor
.güzel kuş uçurmuş maşallah diyelim kupaya uçan kuş bumu acaba? bilgilendirirseniz sevinirim
.hasan kardeşimizede teşekkür ederim
.başarılarınızın devamını dilerim

şenol tunç' Alıntı:
ARKADAŞLAR AKLIMDAYKEN BİR KONUYUDA YAZAYIM.

SİTEYE VİDEO YÜKLERKEN,SADECE İSİM ZİKREDERSENİZ YORUMLARI OKUMA ŞANSIM OLUYOR.

İÇİNDE OYUN KELİMESİ GEÇEN VİDEO BAŞLIKLARINI İŞ YERİNDEKİ BİL. ENGELİNDEN DOLAYI AÇAMIYORUM.

SİTEYE VİDEO YÜKLEYECEK ARKADAŞLAR BU KELİMEYİ KULLANMADAN(OYUN) VİDEO YÜKLERLERSE HİÇ OLMAZSA YORUMLARINI OKUMA ŞANSIM OLACAK.

GEREKEN HASSASİYETİN GÖSTERİLMESİ DİLEĞİ İLE,SELAMLAR SAĞLICAKLA KALIN.

SELAMINALEYKÜM
ŞENOL ABİ SENİNLE DERNEKTE KARŞILAŞTIĞIMIZDA AYNI OLAYI ANLATMIŞTIN ORADAN AKLIMDA KALDI BU ŞEKİLDE İSİMLENDİRDİM.

Selamün Aleyküm
Öncelikle bu kuşa emek verip hazırlayan Serkan kardeşime ve yine aynı şekilde kuşun oyun videosunu çekip bizlere sunan Hasan Dedebal kardeşime çok teşekkür ediyorum.Kuşa gelince güzel kuş ama henüz hazır değil ayrıca kalkışında da görüldüğü gibi çok kızmış eşini yumurtlattıktan sonra,düzenli de antıramanlarını alırsa daha iyi olacağını zannediyorum.Ayrıca Serkan Bağatur kardeşimin yerinde bundan çok daha güzel kuşlar uçtuğunu biliyorum,kardeşimin içinde bu kuş uçurma ve oynatma hevesi olduğu sürece bizlere çok daha güzel kuşlar izlettireceğini düşünüyorum.Selam ve saygılarımı sunarım.

SELAMINALEYKÜM
ŞENOL ABİ SENİNLE DERNEKTE KARŞILAŞTIĞIMIZDA AYNI OLAYI ANLATMIŞTIN ORADAN AKLIMDA KALDI BU ŞEKİLDE İSİMLENDİRDİM.

HASAN KARDEŞİM,TEŞEKKÜRLER,EMEĞİNE SAĞLIK,BU YORUMU YAZMA ŞANSIM OLMAYACAKTI(OYUN)KELİMESİ GEÇSEYDİ.

herşeyden önce kuş hazırlayıp izleyebilmek çok büyük bir sorumluluk gerektiriyor. o yüzden tebrik ediyorum . o kadar zahmetten sonra oturup izlemek kadar güzel birşey yok tabi ki daha güzel olacak ama şimdiden yetiştiricisine iyi seyirler diliyorum . ben beğendim hoşçakalın saygılar..

serkan tebrikler kardeşim ensede olmasına karşılık bunları yapsın ,tüyü kadar ömrü olsun .allah bizede uçurmak nasip etsin.gelince ugrarım.

kuş güzel sadece biraz alçağa girmesi beni korkuttu açıkçası inişte de 2 3 takla attı ama ben her zaman bu kadar alçağa giren kuştan korkarım ama serkan arkadaşımızın takip ettiği bir soy olduğu kanatindeyim ondan da güzel bir kuş allah güle güle uçurmayı nasip eder inşallah

senol1981' Alıntı:
kuş güzel sadece biraz alçağa girmesi beni korkuttu açıkçası inişte de 2 3 takla attı ama ben her zaman bu kadar alçağa giren kuştan korkarım ama serkan arkadaşımızın takip ettiği bir soy olduğu kanatindeyim ondan da güzel bir kuş allah güle güle uçurmayı nasip eder inşallah

Geri