Set-vac suda karma aşı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar,

Set-vac adında samonella, veba, tifo ve e-coli mikroplarına karşı 6 ay etkili suda yapılan aşıdan getirtim. Aşı bin kuşluk olup, Marmarisde kuş besleyenler eğer ihtiyaç duyarlar ise kuş sayısına göre dozunu ayarlayıp enjektör ile verilecektir. Aşı Pati Veterinerde Alev hanımdadır. Telefon 413 36 36

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

o dediğiniz aşının küçük dozlar olarak yada o 1000 dozluk olarak nerelerde bulmak mümkün?

Selamlar,

Bin dozluk demekle 1000 kuşluk mu demek istediğiniz. Bu aşıların en küçük ambalajı 500 ml lık 1000 kuşluktur.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Aykut Abi Bu asının etkisi ne kadar ne kadar 1 koruma sağlıyor birde abi bu asıyıda nerden Bulabiliyoruz fiyat olarakta nerelerde seyrediyor... ? Simdiden tesekkürler ...

aykutk' Alıntı:
Selamlar,

Bin dozluk demekle 1000 kuşluk mu demek istediğiniz. Bu aşıların en küçük ambalajı 500 ml lık 1000 kuşluktur.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

dozlukdan kastım kuş sayısıydı.peki abi o aşıyı ben bursada nerede bulabilirim ? herhangi bir veterinerde varmıdır? vede aşıyı saklama koşulları nedir _?

Selamlar,

Tanıdık veteriner var ise tedarik edebilir sizin için, sen aşının adını söyle o sana getirebilir. 55 veya 60 tl gibi bir tutarda bu aşılar. 40 kuş için 40 cc 5 litre suya karıştırıp "su damacana suyu olacak" kuşlar 24 saat susuz bırakılacak, 24 sonra bu aşı önlerine konacak, 5 - 6 saat önlerinde duracak, kuşların önlerinde bulunduğu süre içinde güneşin direk etkisinden korunacak suluk, ayrıca minarel taş vs. gibi maddelerden kuşlar uzak tutucak aşı süresinde, aşıdan sonra 3-4 gün güvercinlere vitamin takviyesi yapılacaktır. Bu aşı 6 ay güvercinlerinizi salmonella, veba, tifo, e-coli mikroplarından koruyacaktır. Aşının taşınması strafor kolide ve buz aküleri ile yapılması ve kalanında buzdolabında 4 derece saklanması gerekmektedir. Aşının etkisini kaybetmemesi için bu 4 derece zincirinin korunması şartdır.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

Geri