slim
Üye
- Ad Soyad
- selim mmm
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
Herkese tekrar merhaba,
Daha önce http://www.kuscular.org/guvercin-besleme/besleyip-buyuttugum-kumru-kusu-hakkinda-t7778.html başlıkta siz değerli arkadaşlara durumumu anlatmıştım ve sağolsun uğurk81 kardeşimiz bana cevap yazmıştı.
Ben de gerekeni yapacağımı söylemiştim ama yapamadım ve kuşumu düne kadar salamadım.
Yaklaşık 10 aydır odamda serbest bir şekilde beraber yaşıyorduk ve kuşum düne kadar dışarısı diye biryerin farkında bile değildi.
Güneşi,diğer kuşları ben onu aldığımdan beri ilk defa dün gördü ve haliyle çok şaşkın vaziyetteydi.
Bugün ise defalarca bakınmama rağmen en ufak bir iz yok.
Bıraktığıma çok ama çok pişman oldum.
Çünkü hiçbir şekilde alışık olmadığı bir ortama bir anda terkettim onu.
Biliyorum belkide biz nereden bilelim yahu diyeceksiniz ama sizce yaşama şansı var mı?
Uğurk81 kardeşimiz bana, açlık evcil kuşları bile yabanilerle birlikte sokak yaşamına adapte eder demişti...
Umuyorum ve diliyorum ki öyle olsun.
Meğer ne kadar da alışmışım ben sana Cancan'cığım.
Eğer başına birşey gelmediyse geri kalan yaşamında çok mutlu bir kuş ol sen.
Seni çok seviyorum.
Daha önce http://www.kuscular.org/guvercin-besleme/besleyip-buyuttugum-kumru-kusu-hakkinda-t7778.html başlıkta siz değerli arkadaşlara durumumu anlatmıştım ve sağolsun uğurk81 kardeşimiz bana cevap yazmıştı.
Ben de gerekeni yapacağımı söylemiştim ama yapamadım ve kuşumu düne kadar salamadım.
Yaklaşık 10 aydır odamda serbest bir şekilde beraber yaşıyorduk ve kuşum düne kadar dışarısı diye biryerin farkında bile değildi.
Güneşi,diğer kuşları ben onu aldığımdan beri ilk defa dün gördü ve haliyle çok şaşkın vaziyetteydi.
Bugün ise defalarca bakınmama rağmen en ufak bir iz yok.
Bıraktığıma çok ama çok pişman oldum.
Çünkü hiçbir şekilde alışık olmadığı bir ortama bir anda terkettim onu.
Biliyorum belkide biz nereden bilelim yahu diyeceksiniz ama sizce yaşama şansı var mı?
Uğurk81 kardeşimiz bana, açlık evcil kuşları bile yabanilerle birlikte sokak yaşamına adapte eder demişti...
Umuyorum ve diliyorum ki öyle olsun.
Meğer ne kadar da alışmışım ben sana Cancan'cığım.
Eğer başına birşey gelmediyse geri kalan yaşamında çok mutlu bir kuş ol sen.
Seni çok seviyorum.