SEVİNEYİMMİ,ÜZÜLEYİMMİ ? LÜTFEN BAKIN !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icessberg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

icessberg

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Enes Gülhan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Selamunaleyküm değerli abilerim kardeşlerim..daha önce açtıgım baslıkta sütbeyazu mardin kuşumun kanadındaki uru göstermiştim bugun kuşu elime aldıgımda elime bir kan bulaştıgını fark ettim sonra kusu birdaha yakaladım kusun kanadındaki urun yok oldugunu oranın kanadıgını fark ettim ur kopmuş ordan sevindirici bir haber mi ? yoksa tekrardan cıkar mı aynı yerden ? kuşum 3 gün önce yumurtladı pek yüklenmiyorum kuşa bu araralar.size resimleri göstereyim..

Arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum.İçimde buruk bir sevinç var..Lütfen konu hakkında bilgisi olanlar tecrübesi olanlar yazsın.ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM..İYİ GÜNLER..

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0478.webp
    Fotoğraf0478.webp
    147 KB · Görüntüleme: 1,557
  • Fotoğraf0481.webp
    Fotoğraf0481.webp
    150.5 KB · Görüntüleme: 1,501
  • Fotoğraf0483.webp
    Fotoğraf0483.webp
    220.4 KB · Görüntüleme: 1,528
sevin sevin ur dan kurtulmuşsun o yaraya tendürdiyot veya teramycin yara kremi(3lira)al sür 1 haftaya catır catır uçar kuş geçmiş olsun

Çok teşekkür ederim abi sagol..

bizim arkadaşın bir kuşuda sizinki gibiydi ve kuş sapa sağlam iyileşti. Şanssızlığı kuş o kadar çok uçuyorduki sonunda şahin kaptı. İnşallah iyileşir ama sonu benzemez.

geçmiş olsun ..umarım sonu benzemez..teşekkürler.

büyük bi ihtimalle yine tekrarlar temennimiz tekrarlamaması bendeki kelebeğin kanadındada var bazen ufalıyo kopuyo sonra yeniden tekrarlıyo şu anda kuş uçamıyor büyük bi ihtimallede son yumurtasını yapacak

Tam emin değilim ama iyleşiyor galiba.
Saygılar

Geri