kuscu_marik
Üye
- Ad Soyad
- Muharrem Karaderili
- Meslek
- kamu çalısanı
- İlgi Alanı
- Kediler
oyunlu taklacı güverin besleyen beslemek isteyen arkadaşlarımız kardeşlerimiz bu ugraşa gönül verenlerimiz kendim de dahil herk es elinde olanın daha iyisine sahip olmak ister yada hiç ugraşmadan arkadaşından dostlarından öylesine hatıra degerinden emaneten bir şekilde iyi kuşa sahip olmak isterler olurlar da ancak önemli olan bundan sonrasıdır nedir kendini ne kadar yetiştir digi tecrübesinin ne kadar oldugu bu ugrası isteyerek severek ne kadar yaptıgı vede yapabilecegidir yani demek istemem bir şekilde hazır hale gelmiş o kuşları sahiplenmiş olmak onların hazını oyunların izlemek tatmak çok güzel olabilir ancak işte burada yeni yetişen kuşcu olacak kadeşlerimiz bu şekil kuşlarla ugraştıkları sürece kendilerini geliştirmede yetiştirmede yetersiz kalabiliyorlar halbuki etraflarında bu ugraşa emekler veren kendilerini yetiştirmiş bilgi vede tecrübeye sahip yaşça büyüklerini agabeylerini takip edebilseler o kişilerin kuşlara kattıgı deneyim ve birikimlerinin nasıl yapılabildigini ögrenmeye çalışsalar ögrenmiş olsalar da ögrenileni her zaman uygulayabilme çabasını da gütseler kuşçulugumuz gelecegi daha güzel daha bilinçli daha ileri gidecektir iyi kuşu bulmak sahiplenmek hazırla ugraşmak bu ugraşın daha ileriye gidemeyişine engel olabiliyor her kuşçu olacak kardeşlerimiz uygulayabilme çabasını da gütmelidirki hem kendileri kazansın hem kuşçulugumuz mesafe kat etsin yetiştirici ve ustalarında bu sevda ile ugraşırken mutlaka ve mutlaka kendilerini aratmayacak bilgi ve tecrübelerini aktarabilecekleri genç kardeşlerimizi yetiştirmeyi de ihmal etmemelidir pek çok yazım da dile getirdigim her zaman da getirecegim kuşçulugun gelecegi ahlaklı saygılı yetinebilen SEYİS lık ten geçer diyor
SAYGILAR SUNUYORUM
SAYGILAR SUNUYORUM