sezer ismailler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan berkantismailler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
sezer ismailler
Meslek
tekstil
İlgi Alanı
Kediler
tüm arkadaşlara slm lar.1975 doğumlu lüleburgazda oturuyorum .evli ve bir cocuk babasıyım .trayya yerlisi bakıyorum . şu andada lüleburgaz kuşçulae dernek başkanlığı görevi yapmaktayım

Selam Sezer Bey,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber kaliteli ve seviyeli bir cok konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle...

BOZOGLU

Sezer bey kuscular.org'a hoşgeldiniz. Umarım hoş vakit geçirirsiniz.

Değerli Başkanım, derneğimizde yapmış olduğunuz başarılı çalışmaları ve geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen festivaldeki bitmek bilmeyen enerjinizi takdirle karşılıyor,devamını beklediğimizi de ayrıca belirtmek isterim.Siteye hoşgeldiniz.

festivalde emekleri gecen tüm üye arkadaşlarıma yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim

baskan aramıza hos geldın festıvalınız ıcın cok tesekkurler eksıksız ve mukemmeldi her senekı gıbı.baskan bıde su kuslarının resımlerını de atta sıteye bı gorelım saygılarımla

aramıza hoş geldiniz..

Aramıza hoş geldiniz umarım sitemizde hoşça vakit değerlendirirsiniz..

Sayın başkanım Lüleburgaz derneğine vermiş olduğun ,emeklerden dolayı size ve yönetim kurulunuza sonzus teşekürlerimi sunarım.KUŞÇULAR ORG a hoş geldiniz .Sizin şu meşhur makaracıları uçarken vidiosunu cekelimde tüm kuşçular görsün.saygılarımla Lüleburgazdan Ö PAPATYA

SELAMUNALEYKUM
sezer bey hosgeldiniz umarim guzel gunler guzel poylasimlarda bulunursunuz

Geri