sezona hazırlık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ozgur06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgürr
Meslek
kahveci
İlgi Alanı
Kediler
sezon a hazırlık başladı ufak ufak . beyaz kumes sezon yavrular icin eksikleri ufak ufak toparlanıyor
20022013392.jpg

20022013393.jpg

20022013397.jpg

20022013396.jpg

20022013394.jpg

23022013411.jpg

Maşallah Özgür abi.Gayet güzel bir yuva.Uçuracağınız yerde hakeza öyle.
Uçum yeri + yuva güzel olduktan sonra gerisi sizin eğitiminize ve kuşlarınızın ne denli güzel olduğuna bağlı.
İnşallah istediğiniz şekilde uçurup keyif alabilirsiniz.Kıvamına geldiğinde videolarını paylaşırsanız bizlerde izlemek isteriz.

Saygılarımla...

ÖZGÜR KAÇAK KAT ÇIKMIŞ.. :haha:

MAŞALLAH TERTEMİZ OLMUŞ ..BEYAZ BEYAZ .. GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN.. :tamam:

Maşşallah özgür abi (: kümeste kuşlarda çok güzel

Kerim TÜRK' Alıntı:
Maşallah Özgür abi.Gayet güzel bir yuva.Uçuracağınız yerde hakeza öyle.
Uçum yeri + yuva güzel olduktan sonra gerisi sizin eğitiminize ve kuşlarınızın ne denli güzel olduğuna bağlı.
İnşallah istediğiniz şekilde uçurup keyif alabilirsiniz.Kıvamına geldiğinde videolarını paylaşırsanız bizlerde izlemek isteriz.

Saygılarımla...

İyi dileklerin için tesekkür ederim. Gecen sezon bir süre ilgilenebildim kuşlar ile ve o donemki birkaç video ve resim eklemiştim. Ama bu dönem kuş sayısı ve çeşidi arttı yavrulardan sonra elemeye baslayıp sayıyı sınırlandıracagım (30) a dayandı kuş sayısı. Cok sevdiğim bir arkadaşım resimdeki kumes ve 8 adet kuş hediye edince sayı çoğaldı. Hediye ve damızlık kuşlarım dışında kalanlar elden çıkarılacak

[email protected]' Alıntı:
ÖZGÜR KAÇAK KAT ÇIKMIŞ.. :haha:

MAŞALLAH TERTEMİZ OLMUŞ ..BEYAZ BEYAZ .. GÜZELLİKLER SENİNLE OLSUN.. :tamam:
Evet kacak kat abi. Alt kat komşuda av kopeği . Ateşle barut yanyana konmaz derlerya bakalım nasıl olcak
tetragon33' Alıntı:
Maşşallah özgür abi (: kümeste kuşlarda çok güzel
işallah sonrasıda iyi olur.
butun arkadaşlara atmacasız ve doğansız sezon diliyorum. ( mutlaka kayıp verecez ama gecen sezon tek yawru oynattım onuda atmacaya kaptırdım sonrada kuşlarla ilgilenemedim)

hayırlı sezonlar :)

Günün bilancosu tavsiye ile almış oldugum boz&bozdumanlı perçemli takımın yumurtalarından yumurtanın biri cilk diğeri yavru tam oluşmadan yumurta delinmiş yavru kurumuş içinde . En az 10 yumurta cilk cıktı son dönemde yeni den eski kumes e döndüm 2yavru cıktı 2de hediye gelen yumurtladı işallah kaliteli yavrular alırım
yumurta neden cılk cıkar fıkri olan varmı ( nemden veya follukda saman olmasından olabilirmi ?)

guncel resimler

bu ucum kumesinde 9 adet kus bulunmakta 4 cift 1 adet yavru 3 cift den yumurtalarını aldım 1 cift bakıcılık hizmeti vermektedir )

bu takımımdan da yavrular cıktı per dişi, tak per erkek ( degerli bir arkadaşımın vermiş oldugu takımlardan biri )

boz bozdumanlı tak yumurtaları alındı ilk yumurtalarını alamamıstım eski kumden

kaplama takımdanda bozdaki gibi eski kumesimde yavru alamamıştım su anda yumurtaya yatıyorlar

ucum kumesi dısındaki kuşlarımdan genel bir kare nacizane arkadasların değimi ile karışık kargalar

yorum a acık

Maşallah Özgür abi .

Havalar ısındı kuşlar dışarlarda geziyorlar (:

Belli ki yavas yavas antremanlar başlamış inşallah sonuçlarıda videolu bir şekilde paylaşırsınız

umarım ama havalar fena şimdi firtına var oyle bir ruzgar pimapenden uuuuuuuuu diye içeri ses geliyor gunduzde birkac gundur oyle
kanatlarını bekledigim 2 yavru var beyazların yavruları per beyaz kalem sarı yavru onları cekecem kanatlansında

Geri