Sezonun son yavruları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozgur06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

ozgur06

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
özgürr
Meslek
kahveci
İlgi Alanı
Kediler
Yaz sezonunun son yavruları görseldir aralarında 1 hafta fark var

Ekli dosyalar

• 26092012089.webp
    26092012089.webp
    82.9 KB · Görüntüleme: 1,577
HEY MAŞALLAH ÖZGÜR ABİ... HEPSİ ÇOK GÜZELLER .. FAKAT MALATYA LARIN SAYILARI AZALIYOMUŞ DUYDUĞUMA GÖRE ... SENİN Bİ BİLGİN VARMI ABİ ..

Özgür' üm o güzelliklerde ne öyle? :D yalnız telefonda anlattığında bu kadar beklemiyordum aralarındaki 1 hafta farkı hakkaten çok şaşırtıcı. Ama güle güle besle, çok güzeller.

MAŞALLAH . MAŞALLAH.. :slm:

Maşallah allah nazarlardan saklasın abi çook güzel yavrular (:

tetragon33' Alıntı:
HEY MAŞALLAH ÖZGÜR ABİ... HEPSİ ÇOK GÜZELLER .. FAKAT MALATYA LARIN SAYILARI AZALIYOMUŞ DUYDUĞUMA GÖRE ... SENİN Bİ BİLGİN VARMI ABİ ..

Bende artıyor sayılar 2takımdan 11 yavru aldım boş çıkan kırılanları saymıyorum. Bunlar bayram ve 1 hafta sonraki yumurtalar . Hakan renkler duzelmeye basladı arapta birdahaki sefere sanırım duz renk atacak öyle sanıyorum. Sendekilerin kardeşinin biri kuyrukgun ortadan 4 ü siyahmiş bu gun farkettim

ozgur06' Alıntı:
tetragon33' Alıntı:

Bende artıyor sayılar 2takımdan 11 yavru aldım boş çıkan kırılanları saymıyorum. Bunlar bayram ve 1 hafta sonraki yumurtalar . Hakan renkler duzelmeye basladı arapta birdahaki sefere sanırım duz renk atacak öyle sanıyorum. Sendekilerin kardeşinin biri kuyrukgun ortadan 4 ü siyahmiş bu gun farkettim

Ehehehee o da güzel olur izlerken karakuyruk olmuş yani :D

maşallah sağlıcakla besleyin

Maşşallah Özgür kardeşim çok güzeller,Allah ağız tadıyla beslemek nasip etsin inşallah.

Selamlar sağlıcakla kal.

Teşekkurler arkadaşlar. Umarım atmacasız gunlerde ucurmak nasıp olur.
Yan tarlada bugun kartal yada doğan gibi birşey kalktı kuşlar tel bölmede ortalıgı birbirine kattı.

güncel

13102012152218.jpg

13102012151941.jpg

altdakiler hakan altdan gelen kardesler
13102012151910.jpg

13102012151830.jpg

13102012151659.jpg

Vaaay vay senin kuşların sayısı mı arttı özgür?

4 cift
9 yavru su anda

Vay maşaallah darısı benim başıma cikcikler yavaştan yeme gaga vurmaya başladılar.

Geri