Sibirya Kurdumdan Resimler ( Sibirian Husky)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
16062007001di0.jpg

16062007002ll4.jpg

16062007003cy5.jpg

16062007zl9.jpg

Selamlar,

Kopeginiz cok guzel, hayirli ugurlu olsun.
Bu kopegi almadan once, kopegin karekterlerini arastirmissinizdir ins.
Niye boyle dediniz diyecek olursaniz cunki Sibirya kurtlari 1 bekci kopegi degildir, tek kalamazlar, 1 suru kopegidir, bu yuzden en az 2 tane olmasi ve rahatsiz olabilecek, yakin komsunuzun olmadigi genis bahceli eviniz olmasi gereklidir.
Bu kopekler 1 yasindan sonra suruye haber vermek icin her 20 dakikada 1, geceli gunduzlu uluyacaktir.
Kopegi gezmeye cikardiginizda,tasmadan cikardiginiz anda Sizi hic dinlemeyecektir.
Cogumuzun ilk yaptigi hata, o ne guzel diyerek, karakterini arastirmadan, 1 kopek edinerek, kendimizi ve kopegi cok zor durumlara sokmamizdir.
Temennim bu kopegin, karekterini arastirmis ve bilincli olrak, tercih etmis olmanizdir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

Merhaba ali bey Evet köpeğin her türlü özelliklerini biliyorum Söylediklerinizin hepsi doğrudur. Sahibini dinlemet,itaat etmez,çok ulur ve havlar,sıcak en büyük düşmanıdır. Ama şuda varki 4 taneler iki tane kuzenimde 2 bende. Şimdi hamile yan komuşumuzdada bir tane var. Köpeğimi gezmeye yazın çıkarmak zorunda kalıyorum. Kışın zaten keyfi yerinde oluyor. Yazında sulak mümkün olduğunca ılık kesimleri tercih ediyorum düzenli olarak banyo yaptırıyorum. Mümkün olduğunca iyi bakıyorum yani.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

ustam cok güzel acaba yavruları satmayı falan düşünüyorlarmı

Cok güzel köpekmiş Allah nazardan saklasınn..

Geri