Sık(sert) taklaya giren yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fmcomputer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

fmcomputer

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Mustafa Şahin
Meslek
Esnaf
İlgi Alanı
Kediler
Slmlar,saygılar herkese
yaklaşık 1 aydır uçurmaya başladığım yavrulardan biri arka arkaya 2-3 takla cevirmeye başlamıştı ve 20 dk. civarında uçuyordu,son 2 gündür ise kuş sürekli fişeklemeye çalışıyor,uçuşu boyunca sürekli fişekliyormuş gibi takla atmaya çalışıyor buda kuşun çok çabuk yorulmasına ve olur olmaz yerlere inmesine neden oluyor,böyle devam ederse kuşu kaybedeceğim,kuşun böyle yapmasının nedeni nedir ve ne yapmalıyım...şimdiden herkese tşk,saygılar...

Sanırım bu konunun 1 e 1 aynısı daha önce açılmıştı.. Kuşun kuyruklarını alın ve sık sık devamlı uçurmaya çalışın sertten çıkmasına yardımcı olacaktır..

kuşun kuyrukları seyreltilmeli ben kuşun kuyrugunu cekmek yerine paket lastiği taktım sıkı bır sekılde kusun kuyruklarını büzmüş oldum yani bu sekıldede pek takla atamadı ve kus sık takladan kurtuldu denedım oldu yani sizinde denemenızı tavsıye ederım

Evet paket lastiğide olabilir katılıyorum..

bu paket lastiğini denicem inşallah işe yarar kardeşim saol iyi bir fikire benziyor.

ıkı turlude olur arkadasım kusun kuyruklarını komple lastıkleyıp veya kuyrukları alarak aradan basta ıkıser tane bırakarak ucurabılırsın ama burda onemlı olan kusu sureklı ucurmandır sana tavsıyen ucan kusun varsa ıkı kusun pesıne tak bı kac gune duzelır

kardes ya ucurup kaybersın ucurup acarsın en saglıklısı yerde 1 hafta beklet kendı acılırı

Geri