şikayet etmişler.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
A

Anonymous

Misafir
arkadaşlar balkonda besliyorum güvercinleri ilk defa bugün ögrendim balkonda güvercin beslemek yasakmı ve bana 3gün süre tanındı belediyeciler tarafından hakkınızda şikayet var 3gün içinde kaldırmanız gerekiyor dediler kaldırmassam nasıl bir sorun cıkartır ustalarıma üstadlarıma soruyorum..

abi sadece ceza yazma yetkileri var. banada surekli geliyorlar gecen gelmisler tebligat yazmislar bidaha gelirlerse cezai islem uygulancaktir diye yani en kotu ceza keserler.

stabilocox' Alıntı:
abi sadece ceza yazma yetkileri var. banada surekli geliyorlar gecen gelmisler tebligat yazmislar bidaha gelirlerse cezai islem uygulancaktir diye yani en kotu ceza keserler.
kardeşim peki sana ilk geldiklerinde süre verdilermi kontrol etmeye geldilermi kaldırıp kaldırmadıgını kontrol etmeye gelen oldumu ilk defa başıma geliyor ne yapayım sizce evdekilerde kaldır diyip durmaya basladı pipiriklendiler =)

arkadaşlar bu konuda bilgilendirebilirmisiniz lütfen edindigim bilgilere göre balkonda uçurulmadıgı sürece kaldırılamıyormuş ve belediye fazla ilgilenmiyormuş + besledigin yer temizse uygunluk raporu verilerek zararsız damgası vuruluyormuş balkonda besliyenler rahatca besliyebilir bence hiçbir şekilde kaldırılamıyormuş anca mahkeme yoluyla zarar verildigi raporu tutulursa mahkemece kaldırılıyormuş temiz oldugu sürece imkansızmış dogrumu birde size sorayım dedim dogrumudur ?

abi kaldirma soz konusu olmuyor. bana ilk geldiklerinde 15 gun sure verdiler. gelen olmadi 2 ay sonra yinesikayet var diye geldiler . sonra kaldircam dedim gittiler boyle gele gide baya tanistik zabitalarla . bide benim cok yakin cevremde 5- 6 kuscu daha var. herkes ucuruyo fln deyip gondere biliyorum. ama persembe gunu baska bi ekip gelmis evdede yoktum anneme tebligat kesmisler kapali olarak bakilmasi gerektigini ve yinede cevre sagligini etkilememesi icin kumesin sık araliklarla temizlenip ilaçlanmasi gerektigini yazmislar. sikayet sebebide cevreye kus pisligi ve atiklari yayildigi icinmis. yani abi sen kuslari ucurmaz kapali kumes bakarsan sana ne ceza yazqbilirler nede kuslarini kaldirabilirler. zaten kus goremeyince kimse sikayette etmez

byfors' Alıntı:
arkadaşlar balkonda besliyorum güvercinleri ilk defa bugün ögrendim balkonda güvercin beslemek yasakmı ve bana 3gün süre tanındı belediyeciler tarafından hakkınızda şikayet var 3gün içinde kaldırmanız gerekiyor dediler kaldırmassam nasıl bir sorun cıkartır ustalarıma üstadlarıma soruyorum..

soru-cevap/eve-zabita-geldi-t20590-10.html

Geri