sıkılmak

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan horoscope37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mustafa ünalan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar 1 çift beyaz paçalı taklacı besliyorum kanatları açık ama balkon kapalı olduğu için kaçamıyolar dışarı saaalmak istemiyorum kaçarlar diye salmasam bi şey olurmu balkonda elime alıyorum elimden havaya attığımda 2 takla atıyo yere inio bide evde uçuyo dışarı salsam kaçarlar diye korkuyorum ne yapmalıyım salmasam bişi olurmu

yardım bekliyorum

Salsan iyi olur aslında veya bunları yatır yani uçurma elinlede fazla oynama yavru aldıgın zaman yavrularını uçur.

Birde tavsiyem taklacı güvercin pek balkon kuşu değildir cok takla atan kuşlar balkona buyuk ihtimal inemezler günlerce başka evlerın çatılarında dolaşırlar. Ve en sonunda kaçar gider. Balkonda Posta Bango Kelebek Filo Tarzı güvercin beslersen daha rahat olur veya çattınıza kumes yapma imkanınız varsa hemen bir kümes yapın balkonda kuş beslemek sizede kuşada eziyet gibi birşeydir.

BENCE DE UÇUR, KUŞ UÇTUKÇA TAT VERİR..

Bence uçur zevkini yaşa kaçarsada ne yapalım iki kanat bir kuyruk değil mi canım sağ olsun der geçersin ;)

Başka kuş mu yok memlekette sal bir dene bakalım nolcak birde kuşlarını tek sal kaçarsa biri kaçsın

Geri