Şila (alaskan malamute)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emre özkurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
www.kuscular.org
Ad Soyad
Emre ÖZKURT
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
kizim sila

ayni cins yada sibirya kurdu erkek ariyorum
ayni cins tercihimdir

bisi daha sorcam benim köpeğim 4 aylik ama cok kücük büyümesi icin ne yapmaliyim?
birde bana biri et tawuğu yemi wer dedi zarari olurmu weriyim mi?

ben yazları köpek eğtirim bu yüzden sana yardımcı olabilirim eyer bana köpeğinin cinsini ve ne amaç için beslediğini söylersen sorularına cevap yazabilirim

emre özkurt' Alıntı:
bisi daha sorcam benim köpeğim 4 aylik ama cok kücük büyümesi icin ne yapmaliyim?
birde bana biri et tawuğu yemi wer dedi zarari

köpeğin çok güzelmiş sevgiyle büyütmen dileğiyle
tavuk yemleri bakliyat bazlıdır tavuk kemiği unu vardır içinde ama bu miktar köpek yemi olmayacak kadar azdır
köpekler etcil hayvanlar hazır mama vermeni tavsiye ederim yaşına ve ağırlığına göre uygun mama bulabilirsin çabuk büyümesinimi istiyorsun yoksa sağlıklı büyümesinimi istiyorsun ?
gelişmesi kaliteli mama ve aşılarının zamanında vurulmasıyla sağlanır .
ahmet esmek

:ckmk: :ckmk:
Emre benim sibiryada dün doğmuş 5 tane doğmuş ama namussuz yanına yaklaştırmıyor beni bir haftadır Bodrumdaydım dün geldim arabadan iner inmez annem müjde çocukların oldu diyo :D Neyse 3 tanesi kendi renginde 2 taneside siyah.. İnşallah sağsalim sağlıklı bir şekilde büyürler bir kaç arkadaşıma sözüm var onlara vereceğim. Sanada bir erkek ayarlarız içinden. Bir ara çık gel aslında seni severim ama abini hiç sevmem ben senin. Tam bir *****
:heyo: :heyo:

insallah bende kendi yawrularimi görürüm
herkeze tesekkür ederim verdiniz bilgilerlerden dolayi

kutay' Alıntı:
ben yazları köpek eğtirim bu yüzden sana yardımcı olabilirim eyer bana köpeğinin cinsini ve ne amaç için beslediğini söylersen sorularına cevap yazabilirim

ben size bisi sorcam benim köpeğin kardesini bir abim komut öğretmeye baslamis sessiz komutlari dahi örenmis ben nasi öğretebilirim?

slm birader bana 1 çift miski lazım ilgilenirsen sevinirim

LÜTFEN ALIM SATIM BÖLÜMÜNÜ KULLANIN
[isikli]YÖNETİM[/isikli]

taklacı_19' Alıntı:
slm birader bana 1 çift miski lazım ilgilenirsen sevinirim

Forumun ilgili bölümlerinde açarsanız sorununuza daha kısa zamanda çözüm bulabilirsiniz.

Emre öncelikle hangi komutları öğretmek istediğini bilmem gerekir eyer yazarsan sevinirim bu arada tepelilerr çok güzelmiş :tamam: :heyo:

saol abi
ben komutlarin otur kalk yat bilse yeter

NİYE HÜSEYİN BEY ABİSİ NAPTI SİZE EMRE NİN?

O komutlar en kolayları ama iş en başta tasmayı düzgün kullanmakta başlıyo gönül isterki ggelip sana herşeyi gösteriyim ama malasef bunu yapamam ama bana açık adresini verebilirsen sana iyi anlaşılır bir eğitim cd si yollayabilirim böylece aşamaları uygulamalı olarak görürsün ben de kendi alman kurdumun temel eğitimini o cd ile vermiştim gerçekten çok işee yarıyo

[email protected]

msn adresini wermek yasak değil dimi?

Geri